Influenszer

Hódi Pamela vallomása: Nem szeretek, soha nem is szerettem szerepelni!

Létrehozva: 2022.02.08.

Berki Krisztián párjaként, majd exeként ismerte meg a világ, és a mai napig a legtöbbször vele kapcsolatban hangzik el Hódi Pamela neve, pedig ő láthatóan igyekszik mindent teljesen másképp csinálni, mint gyermeke apja.

Forrás: YouTube

A lehető legjobbkor hívták meg szerepelni Palikék a Három igazság című műsorba Hódi Pamelát, ugyanis épp most derült ki: a bíróság döntött Berki Krisztiánnal közös, nyolcéves kislánya felügyeleti jogát illetően. A másfél éve húzódó ügyben kimondták: Berkinek havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia. Pamela számára fontos volt, hogy a szülői felügyeleti jogot száz százalékosan birtokolja, így kizárólag ő dönthessen arról, Natasa Zselyke hogyan és mikor jelenik meg a közösségi médiában.

Nem szeretek szerepelni

Pamelát mindenki Berki Krisztián párjaként, a közösségi oldalakról ismerte meg. Joggal hihettük, hogy ahogy Berki, ő is él-hal az influenszer-létért, az igazság azonban ettől nagyon távol áll. Arra a kérdésre ugyanis, hogy szeret-e szerepelni, ekképp válaszolt:

Már annyira nem szeretek szerepelni. Az sem igaz, hogy régen szerettem. Amikor ebbe az egészbe belekerültem, a média világába, azt én nem akartam. Nem tudtam, milyen következményekkel jár – árulta el, hozzátéve: akkor szeretett szerepelni, amikor már tudta kezelni a dolgokat, és dönthetett arról, mit vállal el. Manapság azonban inkább megtartja a három lépés távolságot, elsősorban Nati lánya miatt, másodsorban párja, valamint második gyermeke miatt.

Persze Pamela is jelen van a közösségi médiában, ám büszke arra, hogy egy szerető, elfogadó közösség van körülötte, és nem kell posztok törölgetésével és követők kitiltásával töltenie a napjait.

– Érdekes tudsz maradni egy botrány nélkül, a gyereked mutogatása nélkül – tette hozzá, és bizony szavait nehéz nem nagyobbik lánya apjához kötni, mint ahogy a következő kijelentéseket sem:

– Az elmúlt másfél évben csöndben vagyok, tűrök, ami életem egyik legnagyobb harca, hogy az igazságérzetemet leküzdjem – magyarázta, kiegészítve azzal: nem akar neveket mondani, de voltak az elmúlt időszakban olyan helyzetek, amikor olyan dolgokat mondtak róla, ami nem igaz, ő azonban hallgatott, nem állt ki az igazáért, mert nem akar botrányhős lenni.

"Apa nélkül nőttem fel"

Pamela elárulta: másfél éves volt, amikor a szülei elváltak, apja pedig eltűnt az életéből.

– Nem látogatott minket. Apa nélkül nőttünk fel a nővéremmel. Nekem is van egy gyerekem, akinek elváltak a szülei, de nem szabad a szülői kapcsolat megromlása miatt a gyereket büntetni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek