Öngyilkosság

Szőnyi Ildikó már többször megpróbált véget vetni az életének, Bálint Antónia mentette meg korábban

Létrehozva: 2022.09.01.

Módosítva: 2022.09.01.

Autójával a sínekre hajtott és ott várta a halált Szőnyi Ildikó.

Ahogy arról a Bors is beszámolt, vasárnap késő este egy személyvonat elé hajtott autójával: még a sorompók leeresztése előtt a sínekre hajtott, majd azokon megállt, és a kocsijában ülve várta a halált Szőnyi Ildikó, a nyolcvanas évek egyik legismertebb topmodellje. A tűzoltóknak a mentőkkel együttműködve sikerült kiemelniük a kocsiból, de az életét már sem sikerült megmenteni.

A divatkatalógusok, naptárak egykori sztárjának kedden nyilvánosságra került halálhíre után a korábban Ildikóval együtt dolgozó vagy őt ismerő egykori modellek, szépségiparban tevékenykedő emberek között szinte futótűzként terjedtek a különböző történetek a tragikus sorsú szépség életéről. Úgy tudni, hogy többször próbált meg véget vetni az életének: egyszer állítólag a balatoni házában is öngyilkosságot kísérelt meg, de sikerült megmenteni. Az egyik ilyen alkalommal az 1991-es Miss Hungary szépségverseny győztesének, Bálint Antóniának köszönhette az életét.  - tudta meg a Blikk.

– Szegény Ildi lelkileg nagyon rossz állapotban volt már az utóbbi években: a sokféle magánéleti és egyéb problémái miatt egyre kilátástalanabbnak látta a helyzetét, ezért többször próbálta megölni magát. Úgy tudom, egy éve Bálint Antónia mentette meg. Ildi a Facebook-oldalára írogatott ijesztő dolgokat... olyan volt, mint egy segélykiáltás, egyértelmű volt, hogy valami szörnyű tettre készül. Annak idején Toncsi azonnal értesítette a mentőket és felhívta őt, s szóval tartotta Ildikót, amíg kiértek a helyszínre

 – árulta el a lapnak egy bennfentes.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek