Fájdalom

Berki Mazsi még most is a megnyugvást keresi

Létrehozva: 2023.02.13.

Motivációs könyvek segítik Berki Mazsit.

Az Instagram-fotókon csupa vidámság, sok mosoly, boldog pillanatok, a valóság azonban ennél sokkal szürkébb és sokszor fájdalmasabb is: Berki Mazsi bár nem beszél róla nyilvánosan, időnként olyan posztokat oszt meg a követőivel, melyekből az derül ki, hogy a lelke még mindig nincs teljesen jól. Hogy is lehetne, májusban lesz csak egy éve, hogy megözvegyült

Berki Krisztián 2022 május 6-án halt meg váratlanul Fotó: Life Tv

A celeb halála óta nagyot változott az özvegy élete. Egyedül neveli a közös kislányukat, Emmát, vállalkozást vezet és próbál egy viszonylag hétköznapi életet kialakítani maga körül, több-kevesebb sikerrel

Az internetes tartalom mögött megbújó lélekőrlő pillanatokról egy egy ártatlannak tűnő bejegyzés árulkodik – szúrta ki a Ripost. Olyan, mint ez a friss Instagram-sztori, amelyet Mazsi vasárnap reggel osztott meg: 

Mazsi motivációs könyvekben találja a megnyugvást Fotó: Instagram/Stroy

"Könnyű elveszíteni a reményt, ha hatalmas útlezárásba ütközünk. Apám azt mondta: Nem az a siker vagy a kudarc, ami történik, hanem az, amit a szíveddel tesz. Mit tesz a te szíveddel? Engeded, hogy legyőzzön? Vagy megtanulod arra használni, hogy valami újba kezdj? Valami váratlanba? Esetleg valami jobba?" 

Nincs ezen mit hosszasan magyarázni. Az üzenet kristálytiszta: egy fiatal nőnek, egy édesanyának nincs más választása még egy ilyen komoly tragédia után sem, mint újrakezdenie az életet. Úgy és azzal élni, akivel megtalálja a rég elveszettnek hitt boldogságot még akkor is, ha ez a külvilágnak történetesen nem tetszik. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek