Vélemény

Kiderült: II. Erzsébet királynő durva kétszavas kritikája Meghan Markle-ről

KL

Létrehozva: 2024.05.19.

A néhai uralkodó nem finomkodott a jelzőket illetően.

Napra pontosan hat évvel ezelőtt, 2018. május 19-én házasodott össze Meghan Markle és Vilmos herceg. A nagy napra a windsori kastély Szent György-kápolnájában került sor.

II. Erzsébet királynő durva kritikát fogalmazott meg Meghan Markle-lel szemben Fotó: AFP

A sussexi hercegné a Givenchy divatház által készített ruhában lépett az oltár elé, amiben káprázatosan nézett ki, nem győzték dicsérni őt. Ám úgy néz ki, hogy mégsem rajongott érte mindenki, közöttük II. Erzsébet királynő sem.

Míg sokak szerint a hercegné elegánsan nézett ki, ugyanakkor, a néhai uralkodó extravagánsnak találta a ruhát, és úgy gondolta, hogy az nem illik egy elvált asszonyhoz. Mivel Harry herceggel való kapcsolata előtt Meghan Trevor Engelson felesége volt.

Erzsébet királynő ugyan nyilvánosan sosem mondta el a véleményt Meghanról, de unokatestvérének, Lady Elizabeth Ansonnak rendszeresen beszélt róla. Amíg a királynő élt naponta tartotta a rokonával a kapcsolatot telefonon. 

Ingrid Seward új könyvének egy részletében, amelyet a Daily Maillel osztott meg, Lady Elizabeth elmondta, hogy a királynő csak egy dolgot említett meg Meghan ruhájáról. Úgy vélte, hogy „túl fehér” volt a sussexi hercegnéhez.

Úgy tudni, hogy a néhai uralkodónak az sem tetszett, hogy az akkori Károly herceg kísérte az oltárhoz Meghant. Eredetileg a hercegné édesapjának, Thomasnak kellett volna az oltárhoz kísérnie Meghant, de ő nem tudott megjelenni a szertartáson - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek