Pánik

Rossz hírt közölt az orvos MC Hawerrel: „Eddig tartott a jólét, a jó élet, végem van”

Mona

Létrehozva: 2024.05.28.

A mulatós rapper komoly panaszokkal fordult orvoshoz. MC Hawert a kivizsgálás után sokkolta a diagnózis, amit orvosa közölt vele.

MC Hawer, azaz Koczka Géza  kemény négy napon van túl. Ahogy arról már beszámoltunk, a mulatós sztár napok óta érezte, hogy valami nincs rendben vele, bár még végigcsinálta a hétvégi fellépéseit, de végül úgy döntött, hétfőn orvoshoz fordul. És milyen jól tette!

MC Hawer
MC Hawer többnapnyi égő-szúró érzés után fordult orvoshoz Fotó: Markovics Gábor

MC Hawer azt hitte, vége az életének

Ugyanis a vizsgálatok után megtudta a diagnózist, és azonnal elkezdődött a kezelése.

Múlt hét péntek óta folyamatosan égett a mellkasom. Ez az égő-szúró érzés nem akart szűnni. 

Már temettem magam, az volt az első gondolatom, hogy tüdőrákom van. A 36 éves dohányzásnak meglett az eredménye. Eddig tartott a jólét, a jó élet, végem van… 

– Ilyen és ehhez hasonló dolgok kattogtak az agyamban, de végigcsináltam még a hétvégi fellépéseket, remélve, hogy elmúlnak ezek a tünetek – kezdte lapunknak Koczka Géza. – Úgy éreztem, nem várhattam tovább, ezért hétfőn felkerestem a háziorvosomat, az ő javaslatára mentem be Vácra, a sürgősségi ügyeletre. Kaptam beutalót, azonnal ültem be a kocsiba és autóztam be a kórházba. Alaposan megvizsgáltak, vettek vért – mesélte a történteket.

További vizsgálatok várnak rá

MC Hawer egy örökkévalóságnak élte meg, mire elkészültek az eredményei. Arra azonban nem számított, amit az orvos közölt vele.

Azzal kezdte a doki, hogy nagyon rossz híre van, kritikusan alacsony a hemoglobin szintem. (Ha alacsony a hemoglobinszint, akkor az orvosok anémiáról, azaz vérszegénységről beszélnek. – a szerk.).

Nagyon megijedtem. A vértételtől is féltem, de ez a hír konkrétan fejbe vágott, eleve annyira stresszes voltam már akkora. Kaptam gyógyszereket, és jövő hétre, június 3-ára kaptam újabb vizsgálatokra időpontot. 

Nem tartott bent a kórházban, javasolta, hogy ne vezessek, de sajnos nem volt más választásom, valahogy Vácról haza kellett jutnom Dunakeszire. 

– Szerencsére nem történt semmi baj. Az eddigi vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy gyomorfekélyem van, de jövő héten majd meglátjuk, mi lesz – mondta érdeklődésünkre.

MC Hawer
A mulatós rapper betegsége miatt komoly döntést hozott Fotó: Markovics Gábor

„Férfiasan bevallom, hogy megrémültem”

Koczka Gézát annyira megijesztették a történtek és a diagnózis, azonnal döntött, életmódváltásba kezd. Javít az evési szokásain, és igyekszik egészségesen étkezni.

Férfiasan bevallom, hogy megrémültem. 

– Az már biztos, hogy a fűszeres ételeket kerülnöm kell, fájdalomcsillapítót nem szedhetek, mert sokat ront az állapotomon. 

Nagyon féltem az éjszakától, hogy gyógyszer nélkül nagy fájdalmaim lesznek, de szerencsére nem így történt. 

– Bevettem azokat a tablettákat, amit tegnap felírt az orvos, és csak egyszer-kétszer ébredtem föl. Nagyon odafigyelek most már magamra, kicsit sikerült megnyugodnom. Várom, hogy mi lesz jövő héten a következő vizsgálaton, remélem, ettől nagyobb baj nem derül ki – árulta el Géza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek