Kapcsolat

Demcsák Zsuzsa lányával való kivételes kapcsolatáról vallott

Létrehozva: 2024.06.28.

A műsorvezető lánya nemrég érte el a felnőtt kort. Demcsák Zsuzsa szerint is igaz a közmondás miszerint: kis gyermek, kis gond, nagy gyermek nagy gond.

Demcsák Zsuzsa mindig is jó viszonyban volt gyerekeivel. Mint mondja, ő két fontos követelményt támaszt feléjük, ugyanakkor az élet mindig hoz valami megoldandó nehézséget is. A műsorvezető mindenben támogatja lányát, és nevelt fiát.

Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa mindenben segíti gyermekeit (Fotó: Mediaworks Bulvár)

Mindent letisztáznak

Zsuzsa a tizennyolc éves Tamarával való bensőséges viszonyáról így nyilatkozott a TV2 Mokkájában: „Ő egy egészen különleges egyéniség és különleges szépség. Nagyon érzelmes, aki engem is sok szempontból felkészített arra, hogy hogyan kell jobban érezni és az érzelmekről beszélni."

Nagyon szoros viszonyban vagyunk és ha valami súrlódás van, akkor az ő élete és az én életem is borul egy picit. Szerencsére nem telik el úgy este, hogy ne beszélnénk meg a dolgokat.

Zsuzsa szerint lánya mindenre képes, de ahogy ebben az életkorban az természetes, sok mindenben még megkérdőjelezi saját magát.

– Nem egyszerű, mert a felnőtt jogai már megvannak, de én mindig azt szoktam mondani, hogy ahhoz, hogy felnőttként tekintsek rá, a kötelességeket kell előrébb helyeznie. Tapasztalatom szerint azonban ez nem tizennyolc évesen jön el, hanem később, ahogy jönnek a mérföldkövek az ember életében. Ilyenkor nyer értelmet igazán, hogy mit hoz az ember otthonról és ilyenkor jössz rá, hogy mindennek volt értelme.

A műsorvezető elárulta, hogy Tamara sokat mesél neki a barátairól, iskolai dolgairól és a szerelméről is. 

Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy mikor vagyok barátnő és mikor szülő. Óriási közhely, de kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Most tényleg azt érzem, hogy könnyebb pelenkát cserélni, mint megoldani az élete nagy válságait és töréseit.

Demcsák Zsuzsa nem tesz különbséget gyerekei között

A műsorvezető elárulta, hogy igyekszik mindig igazságos lenni. – Én mindig azt nézem, hogy épp kinek van nagyobb szüksége támaszra. Az én elvárásaim mindig a tanulásra és a sportra vonatkoztak, más tekintetben nem helyezek nyomást a gyerekekre - vallja Zsuzsa.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek