Minél tovább

„Már retteg az ember megnézni a híreket…” – Nyertes Zsuzsát megviselte Tompos Kátya halála

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.06.07.

A színésznő a hasonló tragédiák után jön rá mindig, a legfontosabb az életben az egészség. Nyertes Zsuzsa sok időt akar még jelen lenni szerettei életében.

Nyertes Zsuzsa sok mindennel büszkélkedhet az elmúlt időszakból, de egyetlen lánya esküvője, amit múlt héten tartottak Balatonon, egy igazi mérföldkő az életében. A Friss Hús filmfesztiválon elmondta nekünk a nagy múltú színésznő, még egy verset is írt vejének, így nem csak a hatalmas vihar lepte meg az újdonsült házaspárt a ceremónia napján, hanem jómaga is. Sőt, a fiatalos nagymama bevallotta, igazán szerencsésnek érzi magát, hiszen kis unokája már 11 hónapja bearanyozza az életét. Kétségtelen, hogy Zsuzsának az egészség a legfontosabb gyönyörű családja miatt:

Nyertes Zsuzsa
Nyertes Zsuzsa ügyel az egészségre, sokáig szeretteivel szeretne lenni - Fotó: Markovics Gábor

– A legeslegfontosabb az egészség – kezdte a Borsnak az újdonsült nagymama, aki végigkísérhette lánya, Zsuzsó révbe érését, majd bevallotta, mindent megtesz annak érdekében, hogy még több ilyen mérföldkőnek lehessen részese.

Szeretnék még sokáig itt lenni a szeretteimnek és szeretném, hogy ők is velem legyenek, amíg csak lehet

– jegyezte meg a színésznő, aki elérzékenyülten mesélte el, hogy Tompos Kátya tragédiája teljesen megrendítette őt.

HOT FELTÖLTÉS NYERTES ZSUZSA
Nyertes Zsuzsa megrendülten fogadta Tompos Kátya tragédiáját - Fotó: ARCHÍV

Nyertes Zsuzsa gyászolja a színésznőt

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett színésznő hangja is elcsuklott, amikor az élet kiszámíthatatlanságáról mesélt. Könnyeivel küszködve vallotta be, mennyire megviselte Tompos Kátya tragédiája.

– Már retteg az ember megnézni a híreket a mai világban… Szegény Tompos Kátya tragédiája még mindig nagyon frissen bennem van. Az, hogy az élet milyen rövid, és hogy kinek mennyit ad, teljesen kiszámíthatatlan – osztotta meg gondolatait Zsuzsa, aki szeretné élvezni az életét.

Nyertes Zsuzsa sztarhaz-028-VI
A színésznő  minden egyes hétköznapját úgy akarja élni, mintha csak az utolsó lenne - Fotó: Mediaworks archívum

Megélni minden napot

Nyertes Zsuzsa korábban úgy fogalmazott, hogy többet jár már temetésre sajnos, mint esküvőre, így rendszeresen át tudja értékelni a mindennapok megélésének fontosságát.

– Az a legfontosabb, hogy a mindennapjainkat valóban úgy éljük meg, mintha az utolsó lenne. Fontos adni és szeretni, mert azt vallom, az ember azt kapja vissza, amit ad – szögezte le a színművész, aki jelenleg is elég aktív a színpadi életben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek