Család

Sárközi Ákos: "Nálunk a kamaszkor nem okoz problémát"

Nicole

Létrehozva: 2024.06.26.

A sztárséf és a felesége úgy érzik, egyre több idejük jut egymásra, ugyanis a gyerekeik mind nagykamaszok, és egyre önállóbbak. Sárközi Ákos és Évi igyekeznek kihasználni ezt az időszakot!

Múlt héten ünnepelte Sárközi Ákos és Évi az ötödik házassági évfordulójukat. Mint mondják, annyira sűrű éveken vannak túl, hogy úgy érzik, sokkal régebb óta ismerik egymást. Az ünneplésről azonban nem feledkeztek meg.

hot feltöltés Sárközi Ákos
Sárközi Ákos és felesége, Évi öt éve házasodtak össze - Fotó: archív / hot! magazin

Az az igazság, hogy számunkra ez az öt év olyan gyorsan elment, hogy úgy érezzük, hogy már legalább húsz éve együtt vagyunk. Nagyon tartalmas és szuper volt ez az időszak! Az évfordulónkat minden évben szándékosan úgy szervezzük, hogy az a nap kizárólag kettőnkről szóljon. Általában elmegyünk valahová, vagy elutazunk, vagy csak sétálunk egyet valahol; a lényeg, hogy kettesben randizzunk egyet. Idén étterembe mentünk – kezdte a hot! magazinnak Ákos.

A házaspár bebizonyította, hogy létezik jól működő mozaikcsalád. A sztárséf lánya és a festőművész lánya és fia jól kijönnek egymással és a szüleikkel.

– Teljesen őszintén mondom, hogy nálunk a kamaszkor nem okoz problémát. A gyerekek szépen nőnek. 

Persze, mint minden családban, nálunk is van néha feszültség, de ezeket könnyen elsimítjuk. 

– Ráadásul mivel már nagyok, sokkal lazábban és rugalmasabban tudunk kikapcsolódni Ákossal. Idén nyáron Olaszországban nyaralunk majd a családdal, de olyan utazást is szeretnénk, ahová a gyerekek nélkül, külön megyünk. Még nem tudjuk pontosan, hová ruccanunk majd el egy-egy ilyen hosszú hétvégére – mondta Évi.

hot feltöltés Sárközi Ákos
Mindketten szeretnek alkotni - Fotó: archív / hot! magazin

„Szabadabbá vált az életünk”

Az, hogy a gyerekek önállóbbak lettek, sokat segít abban is, hogy Ákosék kipihenjenek egy fárasztó időszakot.

– Úgy érzem, hogy nagyon sok volt az elmúlt öt hónap, és azért nyáron is rengeteg munka vár bennünket. De, ahogy Évi is mondta, így, hogy nagyobbak a gyerekek, szabadabbá vált az életünk. Zsófi már tizennyolc, Anna tizenhat, Bálint pedig tizenöt, lassan mindhárman kezdik élni a saját kis életüket – árulta el a séf.

Mivel Ákos és Évi szenvedélyesen szeretnek alkotni, sok közös hobbijuk is van. Ugyanakkor a mozgalmasabb kikapcsolódásokat is kedvelik.

Imádunk sakkozni! Szinte nincs is olyan nap, hogy ne vegyük elő a táblánkat, sőt sok esetben naponta többször is összecsapunk, ha időnk engedi. Emellett szeretünk pingpongozni és biciklizni is – ecsetelte Évi.

hot feltöltés Sárközi Ákos
Kettesben is el szeretnének menni nyaralni - Fotó: archív / hot! magazin

Sárközi Ákos konyha nélkül maradt

Ákosék tavaly vették meg a közös házukat, amit először „szétbombáztak”, majd a nulláról kezdték el felújítani. A ház szép lassan igazi otthonná alakul, ezért pedig a séf nagyon hálás a feleségének.

– A ház belseje már szépen megvan, Évi pedig elkezdte csinosítgatni is, hogy igazi otthonná váljon. 

Mostanában szinte kerget azzal, hogy megmutassa, mit látott, ami szerinte jól mutatna az otthonunkban. Nagyon menő lesz ez a kis családi fészek, amit most már tényleg kezdünk belakni.

 Évi teljes mértékben kiéli a kreativitását ebben – árulta el Sárközi Ákos.

Amikor viszont a család beköltözött a házba, még konyhájuk sem volt! A Michelin-csillagos séfnek azonban természetesen ez sem jelentett problémát.

Sokat poénkodtunk ezen, hogy a séf konyha nélkül maradt, de egyáltalán nem estünk kétségbe, hiszen Ákos a rezsón is nagyon jó ételeket készített – mesélte Évi, aki szintén szívesen ragad fakanalat. – Én inkább a klasszikus házias konyhát képviselem, a különlegesebb fogásokat Ákosra hagyom. De azt szeretem a legjobban, amikor együtt sütünk-főzünk.

Híres vendégek

A sztárséf éttermeiben számos hollywoodi szupersztár is megfordult már, többek között Ed Sheeran, Tom Hanks és Owen Wilson.

hot feltöltés címlap
A friss hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat - Fotó: archív / hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek