Palacsinta világnapjaItt a palacsinta világnapja: most elhoztunk egy trükköt, amivel nem fog letapadni a serpenyőben Egy összetevő megkímél minket az odaragadt palacsintáktól.
Wang MesterWang Mester: „Két hétig ünnepeljük a kínai újévet” Célja, hogy minél többen megismerjék a keleti ízeket.
TippEzeknek az ételeknek ki ne dobd az üvegét, ha elfogyott! Mutatjuk, mire hasznosíthatjuk őket Sokkal jobb felhasználása is van. Mutatjuk, mi.
Baleset"Ma is kísért" - Elveszítette karját a Michelin-csillagos séf, rettenetes baleset történt Balszerencsés mozdulat okozta a balesetet.
ÁldozatSzilveszteri horror Somogyzsitfánál: szalagkorlát nyársalta fel a kocsit, gyászolják a fiatal séfet A kocsit valósággal felnyársalt a szalagkorlát.
ÜnnepiÍgy készül a mákos croissan Paskó atya konyhájában Mákos Croissan? Ki hallot már ilyet? Paskó atya!
CsaládSárközi Ákos: "Nálunk a kamaszkor nem okoz problémát" A sztárséf és a felesége úgy érzik, egyre több idejük jut egymásra.