Királyi család

Igazak a pletykák? Vilmos herceg a felesége nélkül jelent meg az év esküvőjén

K.B.

Létrehozva: 2024.06.08.

Katalin mellett Harry herceg és Meghan sem jelent meg.

Ahogy arról lapunk beszámolt, most hétvégén tartják meg az év esküvőjét: egybekel Westminster hercege, Hugh Grosvenor és partnere, Olivia Henson. A fiatal milliárdos nem csupán nemesi ranggal rendelkezik, hanem ő a leggazdagabb 40 év alatti férfi Angliában, a keresztapja pedig maga Károly király. Hugh emellett Harry herceg fiának, Archie hercegnek, és Vilmos herceg idősebbik fiának, György hercegnek is a keresztapja. Éppen emiatt rengetegen azt várták, hogy a brit királyi család színe java részt fog venni az esküvőjén. Harry herceg azonban botrányos módon visszamondta a meghívását, mert nem akart találkozni a testvérével. Most pedig kiderült, hogy Vilmos herceg egyedül jelent meg a ceremónián.

A képek tanúsága szerint Vilmos herceg egyedül érkezett az esküvőre, Katalin hercegné nélkül. Úgy tűnik, hogy a népszerű családtag továbbra sincs olyan állapotban, hogy nyilvános rendezvényeken tudjon megjelenni – számolt be róla a DailyStar.

Az esküvőn a családtagok közül egyelőre Vilmoson kívül csupán Sarah Ferguson lányát, Eugénia hercegnőt kapták lencsevégre a chesteri katedrálisnál. A lap tájékoztatása szerint az év esküvője a templomi fogadalmak után a Duke's Eaton Hall vidéki kúrián fog folytatódni, amelynek értéke 10 milliárd fontra tehető. A családtagokat és a vendégsereget elsötétített kisbuszokkal utaztatják a helyszínek között. Kisebb fennakadást okozott délelőtt, hogy tüntetők egy csoportja narancssárga füstfelhővel tüntetett az esküvő helyszínén, azonban a rendőrség pillanatok alatt semlegesítette a rendetlenkedőket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek