BABAVÁRÁS

Weisz Fanni édesanyja elárulta: „Én már tudom a baba nemét”

mkb

Létrehozva: 2024.06.27.

Hatalmas a boldogság Weisz Fanni családjában. A csinos modell menyasszony lett, és azt is elárulta, hogy kismama! A boldog nagymama, Fanni anyukája kedves részleteket mesélt most a Borsnak az életükről.

Elképesztő örömhírről számolt be a napokban a csinos modell: Weisz Fanni kisbabát vár és a kezét is megkérte szerelme! Közösségi oldalán már a gömbölyödő pocakját is megmutatta, a Bors pedig elérte az édesanyját, Ágnest, aki meghatott örömmel számolt be az érzéseiről.

Weisz Fanni édesanyja, Lénárt Ágnes nagyon boldog volt a gólyahír hallatán (Fotó: Weisz Fanni)

„Nem volt titok: tudatosan készültek rá a fiatalok"

Nagyon boldog vagyok, ennél szebb érzést el sem tudok képzelni! – mesélte lelkesen Ágnes, mikor arról kérdeztük, milyen érzés, hogy hamarosan nagymama lesz. Azt is elárulta, hogy nagyon harmonikusnak látja a lánya és párja, Gergő kapcsolatát. És bizony a fiatalok hamar tudták: együtt képzelik el a jövőjüket.

Őszintén szólva nem annyira lepődtem meg, amikor Fanniék elárulták a gólyahírt. Nem volt titok: tudatosan készültek rá a fiatalok. Tényleg nagy boldogságban vagyunk – tette hozzá mosolyogva Ágnes, aki már azt is tudja, hogy lánya, Fanni kisfiút vagy kislány hord a szíve alatt.

Weisz Fanni édesanyja már tudja a baba nemét

Én már tudom a baba nemét! De Fanniék előtt ez még titok! A pici neme egy babavárón bulin derül ki. A parti megszervezése a két nagymama, tehát az én, és Gergő anyukájának a feladata. Nagyon nehéz magunkban tartani, de a fiatalok cukik, mert nem faggatnak minket. Nagyon nehéz lehet megállniuk, de az ő kívánságuk volt.

Tökéletes páros

Weisz Fanni édesanyja néhány éve egy interjúban arról mesélt, hogy a mai napig élénken emlékszik a két gyermeke, Fanni és fivére születésére. Arra a kérdésünkre, hogy szeretne-e bent lenni majd Fannival a szülőszobán, Ágnes azt felelte:
Úgy gondolom, ez az ő közös kis történetük. Az ő csodájuk. Szerintem ennek hármójuk nagy pillanatának kell lennie. Természetesen mindig Fanni mellett leszek, amikor szüksége lesz rám, s az is valószínű, hogy a folyosón mi nagymamák szétizguljuk majd magunkat. Mindig azt mondom Fanninak viccelődve, hogy ha valakinek babája lesz, ő már többé nem lehet baba… – mosolyodott el Ágnes, majd hozzátette:

Fanni és Gergő tökéletes páros: felelősségteljes, jó szülők lesznek.

Weisz Fanni édesanyja úgy látja, tökéletes szülők lesznek a fiatalok (Fotó: Weisz Fanni)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek