Bíróság

Évekig elhúzódhat Baukó Éva és Alekosz pere

Zs.

Létrehozva: 2024.07.08.

Módosítva: 2024.07.09.

Hétfőn kora délután az Érdi Járásbíróságon találkozott egymással a két valóságshow-sztár, akiknek most volt utoljára lehetősége a törvény előtt békülni. Baukó Éva és Alekosz nem éltek a lehetőséggel...

Rekkenő hőségben, talpig sminkben érkezett meg a bíróság elé Baukó Éva, aki magabiztosan nyilatkozott arról, hogy biztos benne, hogy a törvény az ő oldalán áll, a bíró neki ad igazat, hiszen egy jó ügy érdekében szállt harcba. Erről persze egészen más véleménye van Nagy Alekosznak, aki úgy véli, hogy az egykor volt jó barátja megsértette a jó hírnevét, amit becsületből nem hagyhat annyiban. 

Baukó Éva
Baukó Éva harcos amazonként érkezett az Érdi Járásbíróság elé (Fotó: Bors)

Baukó Éva nem fél a pertől

Az első, előkészítő tárgyalás témája az volt, hogy a felek hajlandók-e egymás között rendezni ezt a vitás helyzetet, vagy kezdődhet egy feltételezhetően hosszú tárgyalási folyamat. Alekosz és Éva a B verzió mellett döntött... 

Már várom Alekoszt, akit két-három éve nem is láttam! Hosszú évek után most találkozunk először. Rutinos bíróságra járó vagyok, ezért ma sem izgulok, mert az igazság az én oldalamon áll. Én azért osztottam meg a szerinte magántitoknak minősülő levelezéseit, mert fiatalkorú lányoknak írogatott. Azt gondolom, hogy ennek ki kell derülnie, ez közérdek, ami felülírja az egyéni érdekeket.

- nyilatkozta a Borsnak a bíróság épülete előtt Baukó Éva, aki hozzá tette: biztosan nem békül ki Alekosszal. 

Nagy Alekosz
Nagy Alekosz dühösen nyilatkozott a történtekről (Fotó: Bors)

Évekig bíróságon lesznek 

A tárgyalás kezdete előtt pár pillanattal aztán befutott Alekosz is, aki előre nem szeretett volna semmit mondani, előbb a bíróval szeretett volna találkozni. Kifele jövet aztán megeredt a nyelve: 

- Úgy vélem, hogy az Ázsia Expressz kezdetekor romlott meg ennyire a viszony köztem és Éva között (- akire Alekosz az interjúban "feljelentettként" hivatkozott - a szerk.). Nekem szívügyem volt az a műsor, engem kivittek Mexikóba, őt pedig itthon hagyták. - kezdte az interjút, újságírói kérdésre, Nagy Alekosz, aki így folytatta: 

A feljelentett és az ügyvédje zárt tárgyalást preferál, én a teljes magyar sajtó nyilvánosságát akarom! Akarom, hogy bent legyenek, azt akarom, hogy mindenki lássa, amikor ez az aljas valótlanságokkal engem bűncselekményekbe belekeverő nő majd szembesítve lesz mindazzal, amit velem szemben az elmúlt egy évben csinált.

MK__4918
Ennél közelebb nem mostanában tartózkodik Alekosz és Éva (Fotó: Bors)

Tűrtem, hallgattam, nem reagáltam semmire, amikor már a vezető tévék, a Rádió1 vezetői könyörögtek, hogy jelentsem fel, pereljem szét, én még akkor is hallgattam. Bíztam abban, hogy megáll, belátja, hogy nem helyes amit csinál. De nem , hogy leállt volna, még rákapcsolt... bűncselekmények tömkelegével mosta össze a nevemet. Eddig és ne tovább! Fölösleges volt a békítő tárgyalás, mert én már amikor ide jöttem, akkor tudtam, hogy ebből minden lesz, csak békülés nem. Azt is hozzáteszem, hogy nem ez volt az utolsó feljelentés, amit én vele szemben elindítok. A feljelentett készüljön fel, hogy az elkövetkezendő évei a bíróságról fognak szólni

- mondta a lapunknak, Nagy Alekosz. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek