Per

Baukó Éva: Semmi rosszat nem tettem, az igazság az én oldalamon áll

Létrehozva: 2024.07.08.

Módosítva: 2024.07.08.

Baukó Éva reméli, hogy az igazság az ő oldalára áll.

Baukó Éva remek hangulatban érkezett július 8-án  kora délután az érdi bíróságra, hogy találkozzon Alekoszal, aki a jó hírneve megsértése miatt perelte be egykor villatársát. Éva állítja, nem tett semmi rosszat, csak az igazat mondta Alekról. Baukó Éva a tárgyalásra tartva a Borsnak elmondta, azt várja, hogy az igazság az ő oldalán áll.

Fotó: Bors

"Semmi rosszat nem tettem, nem írtam le hazugságot, én csak az igazat írtam le. Az, hogy a magánlevelezésünket, ami levéltitok, megosztottam, szerintem felülírja az egyéni érdeket a közérdek. Csak olyan információkat osztottam meg, ami a közre is tartozik" - mondta a Borsnak.

 

Az utolsó pillanatban megérkezett Alekosz is. A celeb az ügyvédje társaságában lépett be az Érdi Járásbíróságra, nem szeretett volna nyilatkozni a sajtónak. Alekosz nem volt hajlandó köszönni sem egykori barátjának, még csak rá sem néz Évára.

Az ügy egyik érdekessége, hogy a bíróság épületébe - szokatlan módon - nem engedik be az újságírókat, ezért még a folyosón sem volt lehetőségünk beszélni a peres felekkel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek