GYÁSZ

Megszakad a szív: Ez történt Tompos Kátya sírjával – Fotó

Trinity

Létrehozva: 2024.07.23.

Módosítva: 2024.07.23.

A 41 évesen elhunyt színésznőt teljes titokban helyezték végső nyugalomra, körülbelül egy hónappal ezelőtt. Olvasónk lefotózta, milyen állapotban van most Tompos Kátya sírja.

Néhány héttel ezelőtt még fehér rózsák és koszorúk borították Tompos Kátya sírját a Farkasréti temető művészparcellájában. A hétvégén azonban már teljesen más képet mutatott a kivételes szépségű és tehetségű színésznő végső nyughelye a budai sírkertben.

Tompos Kátya
Tompos Kátya május végén hunyt el Fotó: Simon Moricz-Sabjan

A színésznő május utolsó napján hunyta le örökre a szemét. Tompos Kátya halála sokkolta az egész országot, hiszen nagyon hittek és szerettek volna segíteni a gyógyulásban. Sajnos azonban későn derült ki a nyilvánosság számára, hogy nagy a baj, és hiába az összefogás, a segítség már későn érkezett. Kátya szervezete feladta a küzdelmet.

A Bors már korábban beszámolt arról, hogy Kátyát a nyilvánosság teljes kizárásával kísérik utolsó útjára. Azt azonban senki nem tudta, hogy a temetésre június végén sor került, Kátyát a Farkasréti temető művészparcellájában helyezték végső nyugalomra. A búcsúztató után néhány nappal még tele volt virággal és koszorúval a sír, a keresztre pedig a következőt vésték: Szeretünk Kátya.

Tompos Kátya sírja június
Néhány hete még így nézett ki Tompos Kátya sírja Fotó: Bors

Tompos Kátya sírja meglepő látványt nyújt

A Bors olvasója a hétvégén elhunyt rokona sírját látogatta meg a Farkasréti temetőben. Elmondása alapján épp az autója felé ballagott, amikor meglátta Tompos Kátya végső nyughelyét, ami meglepő látványt nyújtott. A sok koszorút, virágot mind eltakarították, a földhalom teljesen rendezett volt. Ami pedig a legmeghatóbb, az egy fekete-fehér fotó a színésznőről, amit egyik gyászoló szerette helyezett a kereszt alá. A képen a következő, tollal írt üzenet olvasható:

„Nagyon hiányzol, Kátya”

Tompos Kátya sírja július
Tompos Kátya sírjáról eltűntek a koszorúk Fotó: Bors olvasó

– Nagyszüleim nyugszanak a Farkasréti temetőben, gyakran meglátogatom őket. A hétvégén is így tettem. Már épp hazafelé tartottam, amikor megláttam, hogy Tompos Kátyát is ide temették. Nagyon szerettem őt, a My fair lady-ben is láttam, ezért elidőztem egy kicsit a sírjánál. Bízom benne, hogy hamarosan már egy hozzá méltó emlékhely áll majd a földkupac helyén, de tudom, hogy ehhez még idő kell

– mesélte olvasónk, Klára, aki néhány fotót is készített Kátya végső nyughelyéről.

Tompos Kátya sírja július
"Nagyon hiányzol, Kátya" – áll a fekete-fehér fotó alatt Fotó: Bors olvasó

A 41 éves korában elhunyt Tompos Kátya sírköve vélhetően hamarosan elkészül, ám sok esetben közel egy évet is várni kell arra, hogy a föld megfelelő állapotba kerüljön egy méltó emlékmű felállításához. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek