anyaság

„Nem ülhetek csak azért itthon szorongva, mert mi lesz ha sírni kezd” – Szőcs Reni elárulta, hogy kezeli a megvető tekinteteket

Niki

Létrehozva: 2024.07.04.

A fiatal énekesnő kislánya, Amélia nemrég lett egyéves, amivel természetesen az is együtt jár, hogy egyre határozottabb és akaratosabb lesz. Szőcs Reni arról mesélt lapunknak, hogy milyen nehéz fiatal édesanyaként elviselni a megvető tekinteteket, ha a kicsi épp egy bolt közepén kezd vigasztalhatatlanul sírni.

Szőcs Reni számára a zene mellett egyértelműen a kislánya az első, aki májusban lett egyéves. A fiatal anyuka imád időt tölteni a kis Améliával és a hétköznapokban is sok programra viszi, ám előfordul, így a dackorszak küszöbén, hogy nem minden úgy alakul, ahogy tervezték. Az énekesnőnek sokszor kell megvető tekintetekkel szembesülnie, ha a kicsi éppen egy boltban, vagy a tömegközlekedésen kezd el hangosan sírni. Reni a Borsnak elárulta azt is, hogy mit érez ilyenkor, és hogy mit tud tenni ebben az esetben.

SZL_1045 Szőcs Reni
Szőcs Reni kislánya a dackorszakba lépett, ami miatt gyakran megbámulják (Fotó: Szabolcs László)

Az anyaság természetesen nem könnyű, rengeteg kihívással jár, különösen ha egy anyuka egyedül próbálja megoldani ezeket. Ez Renivel is gyakran előfordul a hétköznapokban:

Ilyenkor mindig kettős érzések vannak bennem, vagy azt tudod tenni, hogy megmondod, hogy mennyire kellemetlen, az hogy bámulnak és kiállsz magadért vagy megtanulod ezt kezelni, nyilván én is tudom, hogy nem kellemes egy gyerek ordibálása, de meg kell tanulni higgadtnak maradni. Ilyenkor én is megpróbálom elvonni a figyelmét vagy tudom azokat a kis anyai praktikákat, amik nálunk be szoktak válni és olyankor Amélia is kicsit megnyugszik, de eltart pár percig.

Szőcs Reni nem hagyja, hogy visszatartsák

Szerencsére olyan még nem történt, hogy az anyuka szóváltásba keveredett volna, de persze ha bámulják, az sem kellemes. Ez azonban nem tartja vissza attól, hogy jól érezzék magukat a mindennapokban:

„Nem volt még olyan, hogy megszóltak volna, inkább csak csúnyán néznek és látom rajtuk, hogy azt gondolják, hogy miért nem megyek ki a boltból. Ha mondanák is, azt biztos nem is hagynám szó nélkül. Sajnos tényleg van olyan, amikor az sem hat rá, hogy én nyugodt vagyok, de még akkor is megpróbálom a legjobbat kihozni a helyzetből és higgadtan kezelni.”

Egyébként elég sokat járkálunk ide-oda napközben, ezért is vannak néha ilyen helyzetek, de neki is az a jó, ha megyünk, ha mindig itthon ülnénk mindketten megbolondulnánk. Nagyon szereti a programokat meg a társaságot, szóval nem ülhetek csak azért itthon szorongva, mert mi lesz ha sírni kezd mondjuk a tömegközlekedésen.

 – tette még hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek