lejáratás

„Szégyelljétek magatokat” – Tóth Gabinál betelt a pohár, nem tűri tovább, hogy megalázzák

Niki

Létrehozva: 2024.07.13.

Az énekesnő Instagram-oldalán fakadt ki, miután úgy érzi, hogy évek óta ellehetetlenítik és karaktergyilkosság áldozata lett. Tóth Gabi nem bírja tovább elviselni az ellene elkövetett támadásokat, ezért úgy döntött jogi lépéseket tesz az ügyben.

Tóth Gabi már évek óta éli az életét a média figyelő szemei előtt, ami gyakran cseppet sem könnyű. Az énekesnő válása és új szerelme hatalmas visszhangot kapott és a legtöbben igyekeztek inkább belerúgni, mintsem megvédeni, vagy tárgyilagosan kezelni az ügyet. Ám Gabinál most betelt a pohár, és nem tűri tovább a média, különösen egy közéleti oldal lejárató kampányát, ezért úgy döntött jogi útra tereli az ügyet, hiszen évek óta lehetetlenítik el és keserítik meg az életét.

Tóth Gabi, TV2
Tóth Gabi nem tűri tovább, hogy bemocskolják a nevét, jogi útra tereli az ügyet (Fotó: TV2)

A Megasztár egykori csillaga szerint ebben az esetben már konkrét karaktergyilkosságról van szó, ezért úgy döntött tiszta vizet önt a pohárba. Gabi szerint ez a közéleti oldal volt, aki a legtöbbet bántotta és a legdurvább cikkeket írta róla az elmúlt években. Úgy érzi erre egyáltalán nem szolgált rá és csupán szimpátia alapján teszik ezt vele, ezért komoly lépéseket fontolgat: 

Szégyelljétek magatokat és igenis, ha még egy ilyen cikk meg fog jelenni, akkor jogi útra fogom vinni az ügyet. Mostantól nem fogom hagyni magamat, ki fogok állni és el fogom mondani, hogy direkt lehúzó cikkeket írtok, hogy kattintsanak az emberek és hergeljétek őket ellenünk. Olyan emberek ellen, akik próbálnak jó dolgokat tenni.

Az énekesnő úgy érzi, hogy már a munkája rovására megy az a lejárató hadjárat, ami évek óta zajlik ellene és szerinte az, hogy sokan nem kedvelik szintén az ilyen oldalaknak köszönhető, aminek nem csak ő esett áldozatul:

Elképesztő gátlástalan módon manipuláljátok az embereket és alkalmazzátok a karaktergyilkosságokat folyamatosan, amíg olyan szinten hiteltelenítetek el embereket, hogy munkájuk nem lesz.

Tóth Gabi
A Tóth Gabi és Papp Máté Bence által szervezett tábort is próbálják ellehetetleníteni (Fotó: Ladóczki Balázs)

Tóth Gabi csak a fontos értékekre koncentrál

A sok nehézség ellenére az énekesnő úgy gondolja, hogy a párjával, Papp Máté Bencével közösen szervezett táborukat még így sem tudják bemocskolni, ezért igyekszik minden erejével arra koncentrálni:

Egy dolgot nem tudtok elvenni tőlünk. Az pedig az, hogy mi jövő héten egy telt házas gyermekekkel együtt lélegző, közösségépítő, szép és fontos értékeket közvetítő tábort fogunk létrehozni. Milliónyi mocsok cikket hozhattok le rólunk. Nem fog működni, hiába próbálkoztok, mert mi meg fogjuk csinálni és tele lesz szeretettel, értékkel ez az egész. Úgyhogy mindenetekkel megpróbálhatjátok lehúzni, de nem vehetitek el tőlünk a közösen, valóságban megélt fontos értékeket.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek