Újratervezés

„A szívem a torkomban dobogott, szinte éreztem, ahogy közelednek” – könnyeivel küszködve adta át a kulcsokat Csuti

Niki

Létrehozva: 2024.08.16.

Véget ért az Újratervezés negyedik évadának első hete és végre átadták a Toldi család házát. Csuti és Lehoczky Léna lakberendező együtt várták az elkészült lakás előtt Leilát és három fiát, akiket Stohl András kísért az új otthonukhoz. Még az üzletember is alig bírta visszatartani a könnyeit a megható pillanatban.

Az Újratervezés új évadának első hetében a nehéz sorsú Toldi családdal találkozhattak a nézők, akiket az utcára kerüléstől mentett meg a műsor. Leila és három fia személyében nemcsak egy nagyon szeretetteljes, összetartó családot, hanem igazán erős, szorgalmas és kitartó embereket ismerhettünk meg. A mai adásban pedig végre megpillanthatták új otthonukat, ami miatt nem csak ők, de még a Stohl András és Csuti is elérzékenyültek.

Újratervezés első hét átadás Csuti és Lehoczky Léna
Csuti András és Lehoczky Léna izgatottan várták, hogy átadhassák a Toldi család házát (Fotó: TV2)

Szabó Zsófi ugyan sajnos nem tudott jelen lenni, de az utolsó pillanatokig segítette a csapatot, hogy minden kész legyen:

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek itt az átadásnál, de megígértettem Csutival, hogy majd fel fog hívni, és láthatom, hogy örül a család. Szeretnék a részese lenni ennek a pillanatnak.

Amíg az utolsó simítások folytak, addig Stohl András a családnál vendégeskedett, és a maguk mögött hagyott időszakról beszélgettek.

Én mai napig nem térek magamhoz. Annál a pillanatnál ragadtam le, amikor kimentem, és megláttalak téged. Frankón sokkot kaptam, hajnali háromig fent voltam és csak sírtam. A fiúk kérdezték, hogy „Anya, mi a baj?” és mondtam, hogy nem tudom felfogni, ami történt, szerintem álmodok és nem szeretném, hogy felkeltsenek

– mondta visszagondolva Leila a műsorvezetőnek.

Újratervezés első hét átadás
Gyönyörű felújított otthonában kezdhet új életet a Toldi család (Fotó: TV2)

Ezután eljött a nagy pillanat, és Toldiék megérkeztek a helyszínre, ahol Csuti és Léna várták őket meghatottsággal vegyes izgalommal.

A szívem a torkomban dobogott, szinte éreztem, ahogy közelednek. Szerintem én jobban izgultam, mint ők

– mondta az üzletember elérzékenyülve.

Újratervezés első hét átadás
Az édesanya meghatottan nézett körül az új otthonukban, amit az Újratervezés csapata álmodott meg és váltott valóra nekik (Fotó: TV2)

Az édesanya már a belépés előtt a könnyeivel küszködött, a lakásban körbenézve pedig már kitört belőle a sírás. Természetesen imádták a végeredményt, bár szinte el sem hitték, hogy ez a hely valóban az új otthonuk. Sőt, még néhány meglepetést is tartogattak nekik, hiszen a tervezett két szoba helyett végül hármat alakítottak ki, így a két idősebb fiú, Robi és Rómeó is saját szobát kapott, Leilának pedig egy külön kis körmös sarkot is kialakítottak Jákob Zoli közreműködésével, ahol tud majd dolgozni.

Nem csak a család, Csutiék is kaptak ajándékot

Az édesanya a csapatnak és a műsorvezetőknek is készült némi meglepetéssel, amire senki nem számított. Mindannyian egy dátummal ellátott kulcstartót kaptak, amin a család neve mellett annyi állt: 

Köszönjük.

Újratervezés első hét átadás
A boldog és hálás család még ajándékról is gondoskodott a csapatnak, ami Stohl Andrást is meghatotta (Fotó: TV2)

Az azért szíven ütött, hogy készítettek nekünk ajándékot, a négy évad alatt én így még nem kaptam családtól ajándékot. És nagyon érdekes, hogy még erre is volt energia és gondolat is, szóval nagyon szép volt

– mondta elérzékenyülve Stohl András.

Újratervezés 21:30-tól minden hétköznap a TV2 Klubon

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek