TÁRSKERESŐ

Átverés vagy valóság: a Tinderen bukkantak fel L.L. Junior fotói

Doris

Létrehozva: 2024.08.13.

Különös profilra bukkant a Bors olvasója a népszerű társkeresőn! Vajon tényleg L.L. Junior regisztrált, vagy visszaéltek a képeivel?

Időről-időre előfordul, hogy a legismertebb társkereső appon, a Tinderen élnek vissza a magyar hírességek fotóival. Az ő képeikkel akarnak bepasizni, vagy éppen csajokra vadászni. Talán ennek a jelenségnek vált most áldozatául L.L. Junior is!

L.L. Junior
Vajon tényleg L.L. Junior regisztrált a Tinderre? Fotó: Markovics Gábor

A Bors egyik szingli olvasója ugyanis megtalálta Mr. Ragamoffint a fent említett Tinder nevű oldalon, és bár azt nem tudni, hogy jobbra vagy balra húzta-e, de a felfedezés kissé meglepte. L.L. Junior a profil tanúsága szerint ugyanis Pleasure néven ismerkedik az applikáción, nevének jelentése pedig igencsak beszédes. Annyit tesz: élvezet.

L.L. Junior Pleasure néven van fent a Tinderen? Fotó: Bors olvasó

A profil alapján Pleasure komoly kapcsolatot keres, de nyitottan áll az élethez, és a szebbik nem képviselőihez. 43 éves, ami egyébként stimmel, hiszen a rapper is éppen annyi, és a szorgalmas, racionális gondolkodású, két lábban a földön járó Bak jegyében született, ami Juniorra is igaz. 

Nos, akkor hol itt a bibi?

Könnyen lehet, hogy visszaéltek L.L. Junior képeivel Fotó: Bors olvasó

Nos, például ott, hogy a Pleasure nevű felhasználó neve mellett nincs ott az a bizonyos kék pipa, ami azt jelzi, hogy hitelesített a profilja. Magyarán bőven benne van a pakliban, hogy egy szerelemre vagy kalandra áhítozó, ámde önbizalomtól nem duzzadó férfi Junior képeit lelopva érezte úgy, hogy tuti befutó lesz a nőknél.

Vajon mi az igazság?

A Bors megkereste Juniort a témában, ám a rapper nem volt elérhető telefonon. Talán azért nem, mert a kisfiával épp Spanyolországban vakációzik.

L.L. Junior végleg szakított Dárdai Blankával

A társkereséssel természetesen semmi baj nincs, főleg mióta a rapper ismét a szinglik táborát erősíti. Ahogy arról a Bors júliusban beszámolt, Junior két év után vetett végleg véget a Dárdai Blankával való viharos kapcsolatának. 

A szakítás tényét a fiatal énekesnő is megerősítette. L.L. Junior és Dárdai Blanka azóta nem alkotnak egy párt.

– Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkotunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni – foglalta össze az aktuális helyzetet akkor Blanka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek