Családi viszály

III. Károly békülni akart, Harry ezt azonnal visszautasította

Létrehozva: 2024.08.18.

A király hiába tett meg mindent, ez sem volt elég.

Harry herceg állítólag visszautasította apja, III. Károly király meghívását, hogy a Buckingham-palotában szálljon meg még májusban, amikor az Egyesült Királyágba ment az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából. A herceg inkább azt választotta, hogy szállodába megy, mint a családi rezidenciába.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Fotó: Northfoto

Harry a hírek szerint visszautasította az ajánlatot, amit kifejezetten neki ajánlott fel a király, ráadásul nem is akárhol szállhatott volna meg: a Buckingham-palotában.

Nem tudom, mit tehetett volna még a király. Felajánlotta Harrynek, hogy maradjon a Buckingham-palotában, de úgy tűnik, még ez sem volt neki elég jó

– mondta egy forrás.

Korántsem volt világos, hogy mik voltak a herceg tervei, amikor kiderült, hogy a király túl elfoglalt ahhoz, hogy találkozzon vele. Még furcsábbá teszi Harry döntését, hogy szállodában szállt meg, amikor a palota olyan biztonságot nyújtott volna neki, amire eddig vágyott, és aminek hiánya miatt nem hajlandó a gyermekeit sem az Egyesült Királyságba vinni.

Károly és Harry így végül nem találkoztak. Sokan azt feltételezték, hogy Vilmos herceg állt a találkozó útjába. Utoljára apa és fia akkor látták egymást, amikor kiderült Károly rákdiagnózisa és a herceg azonnal odarohant hozzá - írja a industantimes.com.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek