Nyomozás

Letartóztatások, bűnszervezetek: újabb fejlemények derültek ki Matthew Perry halála kapcsán

KL

Létrehozva: 2024.08.16.

Egyre biztosabb, mi vezetett a népszerű színész halálához.

Az egész világot megrázta Matthew Perry halála. A népszerű színész tavaly október végén, 54 éves korában életét vesztette, miután holtan találtak rá az otthonában található jacuzziban.

28th People's Choice Awards
Matthew Perry (balra) 54 évesen hunyt el  Fotó: Lisa O'Connor / Northfoto

Perry halálának okaként „a ketamin akut hatását” jelölték meg, és vizsgálják, hogyan került a kábítószer a szervezetébe. Időközben csütörtökön, augusztus 15-én több letartóztatás is történt a sztár halálával összefüggésében. Többek közt őrizetbe vették Dr. Salvador Plasenciát, az egyik olyan személyt, akinek engedélye volt arra, hogy Perry-nek gyógyszereket írjon fel.

A ketamin szállításával vádolt orvos rájött, hogy színész élete egy hajszálon függött, amikor 16 nappal a halála előtt egy rohama volt.

Egy alkalommal ketamint adott be Matthew Perry-nek. Látta, hogy a színész rosszul van, és a vérnyomása is megugrik

– mondta Martin Estrada amerikai ügyész a letartóztatást követő sajtótájékoztatón.

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma csütörtökön megerősítette, hogy vizsgálatuk egy bűnszövetkezetet tárt fel, amely kihasználta a színészt azzal, hogy ketamint adtak el neki. A hivatal szerint az elkövetők tudták, hogy Perry-nek drogproblémái vannak, és ezt kihasználva próbáltak meggazdagodni.

Plasencia mellett az állítólagos drogkereskedő Jasveen Sangha, Dr. Mark Chavez, Perry lakótársa, Kenneth Iwamasa és Erik Fleming is vádlottként szerepel. Az utóbbi három bűnösnek vallotta magát az ellenük felhozott vádakban. A rendőrség tovább folytatja a nyomozást a hollywoodi sztár halála kapcsán – írja a Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek