ÁLOM LUXUSKIVITELBEN

Micsoda luxus! Megmutatta tengerre néző álomotthonát az Operettszínház ünnepelt sztárja

D.G.

Létrehozva: 2024.08.15.

Az Operettszínház ünnepelt dívája és férje, gondoltak egy merészet és Szicíliába költöztek. Dancs Annamari és szerelme meg is találták új házukat, amiből pár hét alatt csodaszép otthont varázsoltak, amit most meg is mutatott.

Nagyon munkás, dolgos, de közben végtelenül izgalmas hónapok és hetek vannak a gyönyörű színésznő és férje mögött. Dancs Annamari és párja ugyanis úgy döntött, hogy új életet kezdenek az álomszép Szicíliában, azon belül is Taorminában. A népszerű turista célpontnak csodálatos tengerpartja van, már régóta beleszeretett a házaspár. Most pedig már el is készült mesébe illő otthonuk, amiben minden olyan lett, ahogy azt megálmodták. 

Dancs Annamari és férje
Dancs Annamari és férje megvalósították álmukat Szicíliában Fotó: Facebook/Dancs Annamari

Dancs Annamari megmutatta szicíliai otthonukat

Bár nagyon keményen dolgoztak a férjével együtt, hogy a megvásárolt lakásuk minél hamarabb elkészüljön, egy percet sem bán az Operettszínház ünnepelt dívája. Dancs Annamari nagyon büszke magukra és boldogan mutatta meg rajongóinak álomotthonukat, aminek teraszáról a kék minden árnyalatával csábító Jón-tengert lehet látni. 

Életünk egyik legnagyobb kalandját éltük át az elmúlt hetekben: nincs 3 hónapja, hogy rátaláltunk erre a lakásra, ahonnan az egész Taormina-Giardini öblöt látjuk a teraszunkról. 23 nap alatt varázsoltunk otthont belőle, hála érte a két fantasztikus építőnknek! A férjemmel együtt terveztünk, vásároltunk, cipeltünk, főztünk, festettünk, szereltünk, takarítottunk ( az építkezési törmeléket is) közben gyereket és nagyit is kirándultattunk, szeretgettünk… és voltunk 5 alkalommal a strandon is, kb 1 órát, szóval, a bátorságunk, a két kezünk munkája és a 38-40 fokban gyorsan összegyűlt verejtékünk is benne van ebben a lakásban/ kilátásban. És őszinte vagyok: marha büszke vagyok magunkra! 

– írta Instagram-oldalán kiposztolt videójához a színésznő, amiben bemutatta elkészült álomotthonukat. 

Egy vicces videóban pedig azt is megmutatta Annamari, mivel járt számára a felújítás.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek