Királyi család

Újra a nyilvánosság elé állt: nem akárhol tűnt fel Katalin hercegné

KL

Létrehozva: 2024.08.26.

Ez nagyon is bíztató a rajongók számára.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Katalin hercegné januárban esett át hasi műtéten, majd két hónappal később bejelentette, rákbetegséggel küzd, és ezért visszavonult a nyilvánosságtól, hogy a gyógyulására koncentráljon.

Katalin hercegné istentiszteleten vett részt a királyi családdal Fotó: YouTube

Vilmos herceg feleségét azóta több eseményen is feltűnt, ott volt a Trooping the Colour-on (brit zászlós díszszemle), majd egy hónapra rá pedig a wimbledoni tenisztornán is, ahol a férfidöntő győztesének adta át a díjat. A rajongók nagy örömére most egy újabb jó hír érkezett Katalinról.

Ugyanis a hercegné először mutatkozott Crathie Kirkben vasárnap, mióta felfedte rákdiagnózisát. Katalin férjéhez, Vilmos herceghez és a királyi család többi tagjához csatlakozott istentiszteletre. A kocsit a herceg vezette, a házaspár láthatóan jó hangulatban volt.

A 42 éves Katalin hercegné jókedvűnek tűnt, amikor férjével, Vilmossal együtt érkezett a vasárnapi istentiszteletre. A skót templomba igyekvő Károly király és Kamilla királyné is ott volt a misén. Az istentiszteleten a királyi pár mellett az uralkodó fivére, Eduárd herceg és annak felesége, Zsófia edinburgh-i hercegné, valamint a gyermekük, Jakab wessexi gróf is részt vett - számol be róla az Express.

Fotókon, amint Vilmos és Katalin megérkezik a templomhoz:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek