Érkezés

Kőkemény beszólással indított az Ázsia Expresszben L.L. Junior

Mona

Létrehozva: 2024.09.16.

Ma este egy nem várt fordulattal csatlakozik Dárdai Blanka és L.L. Junior az Ázsia Expressz játékosaihoz, ami kellően felrázza a párosok egyébként sem unalmas ázsiai hétköznapjait. Az éles nyelvű rapper az első adást már egy kemény beszólással kezdi.

Az Ázsia Expressz nézői pontosan jól tudják, hogy a pénteki adás váratlan fordulatot hozott. Cserpes Laura és édesapja egy váratlan családi tragédia miatt feladták a versenyt. Az énekesnő apai nagymamája elhunyt. A rendkívüli helyzet miatt új páros állt be a helyükre. A ma esti adásból kiderül, hogy mindenki izgatottan várta, ki lesz az a két versenyző, aki csatlakozik az Ázsia Expressz játékosaihoz. Egy biztos, senki nem számított arra, hogy L. L. Junior és Dárdai Blanka fog kiszállni a kis járműből, ami a helyszínre érkezett.

L.L. Junior és Dárdai Blanka
Az Ázsia Expressz mindkettőjük számára olyan lehetőség, ahol megmutathatják való énjüket (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz felkérése komoly hezitálást okozott a párosnak

A viharos kapcsolatukról híres szerelmesek közös interjút adtak a TV2 kamerái előtt, és elárulták, mire számíthatnak a nézők, sőt azt is megosztották a nézőkkel, nagy dilemmát okozott-e számukra a csatorna felkérése.

Ez egy gyors döntés volt, hogy mi csatlakozunk a csapathoz – kezdte Blanka. – Meg voltunk róla győződve, hogy jól döntöttünk.

 Nagyon szeretnénk magunkat kipróbálni ismeretlen vizeken.

– Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy jól teljesítsünk a műsorban. Sokat hezitáltunk, minden ismerősünket felhívtuk, akik már voltak az Ázsia Expresszben, hogy milyen érzésekkel hagyták maguk mögött ezt a műsort. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, ha újra lehetőségük adódna, mindenki azonnal újra menne – mondta az énekesnő, akitől Junior vette át a szót.

L.L. Junior és Dárdai Blanka
Mint mindenkinek, nekik is egy önismereti tanulás lesz az Ázsia Expressz (Fotó: TV2)

„Csippant a telefon és megjött a gyártástól a pénzt”

Ami igazán emellett döntött, és ami miatt abbahagytuk a hezitálást, hogy csippant a telefon és megjött a gyártástól a pénzt. Már nem volt kérdés, hogy elvállaljuk-e, azonnal ki akartuk próbálni magunkat – viccelődött a rapper, akit azonnal helyreigazított párja, és elmondta, valójában nem ez történt, majd Junior folytatta, és kitért a leendő „ellenfeleikre” is. – Számunkra is titok volt az összes versenyző kiléte, egészen addig, amíg a sajtótájékoztató meg nem történt, és be nem jelentették az idei játékosokat. (…) Azonnal felmértük az erőviszonyokat. 

Elneveztük őket, cigányul mindenki kapott egy nevet, ha olyan helyzetbe kerülünk, hogy nem tudunk kommunikálni, akkor cigányul leadjuk a drótot egymásnak. 

– Nagyon meglepett minket Stohl és Tilla, hogy ők is benne vannak, az volt az első gondolatom, hogy ez egy fantasztikus csapat lesz – mondta komolyra fordítva a szót a zenész, majd párjával azt is elárulták, éppen Amerikában tartózkodtak, amikor itthon bejelentették a párosokat, és lesték a magyar sajtót, és meglepetten vettek tudomást a szereplőkről.

L.L. Junior és Dárdai Blanka
Az extrém helyzetek rengeteg feszültség okoz a párosban Fotó: TV2

Kapcsolatukat is kihívás elé állították

Az elmúlt időszakban viharos kapcsolatuk miatt gyakran kerültek az újságok címlapjára. Külső szemmel úgy tűnt, viharos, se veled, se nélküled kapcsolat az övék. L. L. Junior hangsúlyozta, míg fiatalon sokat foglalkozott azzal, mit gondolnak róla, ma már nem foglalkozik ezzel. Az énekesnő is ugyanazt gondolja, mint egykori szerelme.

Mi már ezen túl vagyunk, hogy mit ír rólunk a sajtó. 

Pont annak örültem, hogy van egy olyan lehetőség, egy olyan műsor, amiben nem nagyon tudjuk megjátszani magunkat. 

Ahol látják, Laci és én hogyan működünk külön-külön és egyben is. Megnézzük, hogy mi lesz. Szerintem ennél jobb műsor, vagy lehetőség, hogy megmutathassa az ember magát, vagy milyen a párkapcsolata, nem igazán van – hangsúlyozta Blanka.

A rapper még annyit fűzött a beszélgetés, ha eddig nem tudták magukat eléggé megutáltatni, akkor most ez biztosan így lesz. Mindent megtesznek azért, hogy szórakoztatóak legyenek, és ígérik, az idei évad mindent vinni fog.

Junior pedig tartja a szavát, ugyanis a ma esti adásban megérkezése pillanatában azzal indít, hogy beszól Tillának. A műsorvezető, Ördög Nóra kérdése, felkészültek-e a játékra, egy fricskával válaszolt, ami a rangidős játékosoknak címezett: Ha Tilláék kibírírják, és a Buci, akkor ez egy óriási élmény lesz. Persze nem kell félteni a népszerű műsorvezetőt, a Sztárban Sztár All Stars házigazdáját sem, röviden vágott vissza a nagyszájú rappernek. Milyen duma ez, hülye vagy? Tíz kilóval könnyebben mész majd haza – kiabálta Tilla, amire a zenész csupán annyit válaszolt, éppen a fogyás érdekében jött a versenybe.

Hogy milyen kihívásokkal kell megküzdeniük az új szereplőnek, a ma 19.55-kor kezdődő adásban kiderül!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek