VÉLEMÉNY

Ázsia Expressz: „Hülye pincsikutyaként rohangálunk körülötte!” - Stohl András keményen beleállt Dietz Gusztiba

Buster

Létrehozva: 2024.09.20. 16:00

Módosítva: 2024.09.20. 16:38

Az Ázsia Expressz doyenje alvó oroszlánként kivárt és most megvillantotta foga fehérjét. Stohl András tűpontos kritikával illette a pénteki hajszán résztvevő párosokat. Akad majd olyan játékos, aki valószínűleg nem köszöni meg a görbetükröt, amit András tart elé.

Stohl András és Till Attila az Ázsia Expressz 2024 képzeletbeli rajtpisztolyának eldördülése óta olyan példásan játszanak, viselkednek és viszonyulnak mindenhez és mindenkihez, amivel szinte biztosan beírták magukat a legszerethetőbb párosok nagykönyvének első lapjára. Tették ezt kitörölhetetlenül, hiszen a korábbi szériákban sem találkoztunk olyan hírességgel, aki legalább egyszer nem sértődött volna meg egy hátráltatáson, vagy feladatnehézségen. Stohl András és Till Attila láthatóan a játék öröméért utaztak el a Fülöp-szigetekre és nem engedik, hogy ezt az örömöt elvegyék tőlük. Tilla szerint ehhez a játékhoz a kávé „a legtöbb, mi adható” és ha a koffeines nedűből elég áll a rendelkezésére, semmi sem szegheti kedvét. A színész ugyanakkor csendes szemlélődőként figyeli a többi párost és bizony a harmadik hajsza kellős közepén Ördög Nóra egy szokásos kérdésére szokatlan, de őszinte választ adott.

Ázsia Expressz
Stohl András  keményen kimondta, amit gondol Fotó:  TV2

Ha nincs jókedve, menjen haza!

Az Ázsia Expressz műsorvezetője, ahogy mindig, pénteken is a várakozó párosokhoz fordult, hogy megtudja, ki-kit vár vissza a hajszáról. Sorjáztak is a sablonválaszok, míg nem Stohl Andrásra került a sor. 

Nem tudom, hogy mondtak-e már ilyet ebben a műsorban, de nekem tökéletesen mindegy, hogy ki jön vissza. Nem azért, mert mindenkit szeretek. Egyiket sem várom vissza!

Nem tudom már őszinte szívvel egyik párosra sem azt mondani, hogy őt várom vissza.

– Guszti saját magával küzd és láthatóan nagyon mérges magára mindig. Mi mindannyian, hülye kis pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy: Guszti bácsi, legyen már jó kedved! Hát ne legyen jókedve! Ha nincs jókedve, menjen haza! – kezdett bele a színész, aki természetesen sorba vette a három hajszázó párost. Hogy kiket említett másodjára és milyen véleményt fogalmazott meg róluk, az kiderül a TV2 kalandreality- jének pénteki adásából, hiszen nem lőhetjük le a harmadik hajszázó páros kilétét. Így ugorjunk a mulatós sztárra és barátnőjére, akikről Stohl András talán a legjobb véleményt fogalmazta meg a felsorolásban.

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Dietz Guszti alaposan megkapta a magáét Stohl Andrástól Fotó: TV2

Ázsia Expressz: Feszültségből nincs hiány

Ott vannak Jollyék, akiknél nyilván egy érdekes dolog, hogy Barbarának van egy határozott, hangos stílusa, ami bizony sokszor zavaró.

 De ma úgy indultak el, hogy öröm volt rájuk nézni.

– Gyerünk, csináljuk, ez a dolgunk! tette hozzá Stohl Buci, akinek rövid, de hatásos monológja nagy egyetértésre talált a többiek körében és még Ördög Nóra is helyeselt. Talán, ha minden páros minden tagja látná magát Stohl András és Till Attila szemüvegén keresztül, jóval kevesebb vitában és jóval több vidám pillanatban lenne részük a játékosoknak és így a nézőknek is. Persze ne legyünk álszentek, azért szeretjük mi a feszkót (is)! Hogy végül hogy alakul az Ázsia Expressz harmadik hajszája, az kiderül péntek este a TV2 képernyőjén, közvetlenül a Tények Plusz után.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek