tündércuki

Ellepték Curtis oldalát a szívecskék: ez a helyzet a gyerekkel

Létrehozva: 2024.09.29. 07:00

Teljesen odáig vannak a rajongók.

Curtis számára két dolog van, ami mindennél fontosabb: a családja és az Újpest. Az egykori focista az Újpest arca, és bár a labdát mikrofonra cserélte, a mai napig kint van minden meccsen, és soha nem hagyná ki, hogy a lelátón bíztassa a lilákat. Curtis számára nagyon fontos az, hogy a gyermeke, Doni megfelelő neveltetést kapjon, és hogy megfelelő értékrend szerint nőjön fel. Éppen ezért nem lehet elég korán elkezdeni a meccsre járást. 

Curtis imádja a kisfiát 

Donika előző kapcsolatából született, Krisztike adott neki életet. És bár az egykori álompár úgy döntött, hogy házasságuk nem működik és elválnak, azért példamutatóan jó a viszony kettejük között. Azt szeretnék, hogy a gyermekük a legjobban részesüljön, ezért Doni apukája és anyukája nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és többször szerveztek már közös programokat. És ha minden jól megy, Doni hamarosan kistestvért kaphat, hiszen a rapper már eljegyezte szerelmét, Judie-t. 

 

Curtis már nem rúgja a bőrt, de minden alkalommal, amikor a lilák a pályára lépnek, ő kint van, hogy buzdítsa a csapatát. Nagyon gyakran kisfia, Doni is elkíséri, aki már most hatalmas Újpest szurkoló. A legutóbbi meccsről Curtis egy tüneményes fotót posztolt, amelyen látható, hogy apa-fia programként mentek szurkolni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek