Esküvő

Ilyen menyasszony volt Cserpes Laura

Mona

Létrehozva: 2024.09.10.

Óriási bejelentést tett az Ázsia Expressz versenyzője. Cserpes Laura augusztus utolsó napján férjhez ment. A részletekről már feleségként mesélt.

Cserpes Laura féltve őrzi és nem beszél a magánéletéről, sem a titkairól. Az édesapjával szerepel az Ázsia Expresszben, a műsor forgatása után élete legnagyobb kalandjába vágott bele, ugyanis férjhez ment, melybe most kivételesen betekintést engedett.

Cserpes Laura
Cserpes Laura kezét az Ázsia Expressz forgatása után kérte meg szerelme Fotó: Havran Zoltán

Cserpes Laura félti a magánéletét

A hír mindenkit nagyon meglepett, hiszen sosem avatta be a nagyérdeműt, szabad-e a szíve vagy sem.

Nagyon keveset beszélek a magánéletemről, de ennek nyilván oka van. 

– Ezt féltem a legjobban, mert megtanultam, ami a legfontosabb, azt óvni kell. Azt azonban elmondhatom, hogy egy nagyon kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, egy olyan emberrel, aki engem tényleg úgy szeret, ahogyan vagyok – kezdte a gyönyörű énekesnő.

Cserpes Laura
Az énekesnő esküvőjéről csak a családtagok és a közeli barátok tudtak Fotó: Hatlaczki Balazs

Az énekesnő augusztus 31-én kelt egybe szerelmével

Mindez már két éve tart, de az utóbbi hónapokban alaposan felgyorsultak az események, ugyanis Laura és titokzatos párja egy héttel ezelőtt, teljes titokban örök hűséget fogadtak egymásnak.

A lánykérés májusban történt, az Ázsia Expressz forgatása után, amit titokban tartottunk. Aztán hamar eldöntöttük, miért is várnánk sokat, házasodjunk össze – mondta Laura, majd hozzátette, az esküvőről csak a családtagok és a közeli barátok tudtak. Az énekesnő néhány apró részletet elárult élete egyik legszebb napjáról.

Az volt az elképzelésünk, hogy Badacsonyban történjen, családi környezetben, a diófa alatt. Érdekes és megható a dátumunk, augusztus 31-e volt, ez az én Rozi mamámnak – aki tavasszal halt meg, és költözött a Mennyországba – a születésnapja – árulta el, majd hozzátette, a meghittség mellett kijutott az izgalmakból is a nagy napon, de végül minden jól alakult.

Voltak nehézségeink, mert másfél órával a ceremónia előtt óriási vihar lett, olyan eső, hogy azt hittük, elviszi az asztalt, ami már meg volt terítve. 

– Fél órával az esemény előtt még törölgették a tányérokat, hogy minden rendben legyen. Viszont ezáltal lett egy szivárvány az égen, ami azt gondolom, egy áldás, bizonyos kultúrákban az eső is a bőséget és az áldást jelenti, úgyhogy ez egy romantikus dolog volt ezen a napon – idézte fel az esküvő napját a Mokka riporterének.

Persze az interjú alatt szóba került a családbővítés is, azonban Laura ezt elpoénkodta, és nem adott egyértelmű választ, hogy szeretnének-e a közeljövőben gyermeket vállalni.

Gyerekkora óta a rivaldafény vonzotta

A 36 éves énekesnő ugyan nem zenész családba született, de hamar kiderült róla, hogy a rivaldafény és a színpad lesz a második otthona. A tehetséges lány először a TV2 egyik tehetségkutatójában próbált szerencsét, ám az élő show-ig nem jutott el. Ez azonban nem szegte kedvét. Sőt! Egyik pillanatról a másikra beindult a karrierje, a fővárosba költözött, ahol egyedül kellett szembenéznie a szakma minden nehézségével, de hamar bebizonyította, hogy kemény fából faragták és jól boldogul a művészvilágban. Nem csak énekesnőként, hanem dalszerzőként is beírta magát a hazai zenei életbe. Megtanult hangszereken játszani, közben tévésorozatokban is feltűnt. De hogy mikor is érezte, hogy erre az útra szeretne lépni? Azt is elárulta.

Az első ilyen megnyilvánulásaim azok voltak, amikor a szombámba elbújtam, nem tudták a szüleim, mi bajom. Csak azt hallották, hogy szövegeket mondok, visszamondtam a filmből a monológokat, a dalokat énekeltem, bármit hallottam, visszaénekeltem – mondta.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek