KARAMBOL

Élet-halál között lebeg a Jóban Rosszban sztárja: Ő az a színésznő, aki a kisfiával balesetet szenvedett - Fotó

Doris

Létrehozva: 2024.09.30. 18:16

Módosítva: 2024.09.30. 19:17

Csonka András a közösségi oldalán sürget összefogást, a színésznőnek ugyanis vérre van szüksége. A Jóban Rosszban színésznőjének jelenleg is válságos az állapota.

Nemcsak a Jóban Rosszban rajongóit, hanem az egész országot megrázta a hír, amely szerint a TV2 napi sorozatának egyik színésznője Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. Ötéves kisfia is vele volt.

sallai nóra, Jóban Rosszban
Sallai Nóra, a Jóban Rosszban színésznője szenvedett súlyos balesetet Fotó: TV2

Az eddigi hírek szerint a 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, mikor megtörtént a szörnyűség. A szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki Alsónémediben a Haraszti útra, amelyen épp akkor, hatalmas sebességgel száguldott egy BMW. A BMW sofőrje hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést nem tudta elkerülni. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, a színésznő és kisfia a roncsba szorult. A BMW-ben állítólag egy 18 és egy 21 éves fiatal utazott, ők maguk szálltak ki a kocsiból, de a kiérkező mentők kórházba vitték őket, csakúgy, mint a súlyos állapotban lévő színésznőt és kisfiát. 

A kisfiút újra is kellett éleszteni, jelenleg mindkettejük állapota válságos.

A közösségi oldalon először Bogdányi Titanilla kért arra mindenkit, hogy imádkozzanak a kolléganőjéért, ám a színésznő nevét nem árulta el.

Jóban Rosszban: Csonka András elárulta: Sallai Nóra színésznő szenvedett súlyos balesetet

Csonka András hétfő délután a Facebookon tett ki egy közleményt, amelyben elárulta: Sallai Nóra az a 44 éves színésznő, akit súlyos baleset ért a kisfiával együtt, és akinek most segítségre lenne szüksége.

- Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége. Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának.A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett. Továbbá, október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

Kéméndi Sallai Nóra részére

TAJ-szám: 086 162 010

A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül

- írta Csonka a Facebookon.

Drámai felvétel a balesetről

A TV2 Tények egy videót is közölt a Jóban Rosszban színésznőjének balesetről, amelyet egy autós fedélzeti kamerája vett fel.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek