Karrier

Nagy áldozatot hozott Mészáros Lili

Létrehozva: 2024.09.02.

A modellkedés nem csupán móka és kacagás, ezt pedig a Next Top Model Hungary győztese is tudja. Ahhoz, hogy Mészáros Lili valóra váltsa az álmát, teljesen le kell fogynia!

Több mint két hónap telt el azóta, hogy Mészáros Lili megnyerte a Next Top Model Hungary című műsort, ez idő alatt pedig számos élménnyel gazdagodott. Az emberek felismerik az utcán, sokan váltanak vele egy-két kedves szót, vagy közös fotót kérnek tőle. Emellett rengeteg új munkája lett.

Mészáros Lili
Mészáros Lili nagy álma, hogy bejárja a világ kifutóit (Fotó: TV2 / hot magazin)

Mészáros Lili külföldi karrierről álmodik

Sosem tudtam megélni a modellkedésből és az influenszerkedésből, de a műsornak hála, végre tényleg az lehet a munkám, amit igazán szeretek. A célom a külföldi karrier, ugyanis imádok utazni. Viszont ahhoz, hogy elindulhassak ezen az úton, meg kell felelnem a sztenderd méreteknek. Ehhez mindenem megvan, kivéve a 90-es csípőméretet. A műsor óta leadtam 6-7 kilót, de egy kilót még le kellene ahhoz, hogy minden adott legyen. Persze ha ez nem sikerül, akkor sem keseredek el, akkor is bőven akad olyan munka, amit szívesen végeznék – kezdte a hot!-nak Lili.

Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary győztese nagyon szeretne külföldi karriert, ezért pokoli diétába fogott, egy kilót még mindig kell fogynia - Bors
Nagyon szigorú diétát követ Fotó: archív / hot magazin

Nagy áldozatok

Ahhoz, hogy sikerüljön elérni a 90-es csípőméretet, Lili három hete szigorú keto diétát követ. Emellett igyekszik hetente legalább három alkalommal edzeni.

Nem fogyasztok szinte semennyi szénhidrátot, csak húst, tejtermékeket és azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amiket enged a diéta. Nem mondom, hogy könnyű, de mivel a motivációm erős, így kibírható, hiszen ez nem szól örökre. Viszont azt nem érzem, hogy koplalnék: szimplán csak egészséges ételeket eszem, és nem »bűnözök«. A születésnapi tortámból sem ettem, hiszen ha egyszer megtöröm a diétát, akkor kezdhetem elölről az egészet. Persze a szüleim folyton mondják, hogy egyek többet, de ezt mindig mindenkinek folyton mondogatják – nevetett.

Két vagy maximum három hónapig tervezem ennyire szigorúan tartani ezt a diétát; úgy érzem, kis „áldozat” ez ahhoz, hogy elérjem az álmaimat. Egyébként jobban érzem magam a bőrömben, és most először látom, hogy minden ruha jól áll, amit felveszek.

Pihenésre is jut idő

A rengeteg munka mellett a modellnek sikerült időt szakítania a pihenésre is. Két barátnőjével járt Olaszországban, emellett a barátjával is tervez egy utazást.

Ez egyelőre még nem jött össze, de remélem, ami késik, nem múlik – bizakodott. – Egy hetet töltöttem Magyarpolányban a barátaimmal, a szülinapomat Bécsben, a Praterben ünnepeltük, leginkább egy-egy napos kikapcsolódások voltak jellemzők.

Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary győztese nagyon szeretne külföldi karriert, ezért pokoli diétába fogott, egy kilót még mindig kell fogynia - Bors
Lili barátnőivel nyaralt (Fotó: archív / hot magazin)
hot magazin címlap feltöltéshez
További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek