Fájdalom

Szeretett családtagját gyászolja a Sztárban Sztár leszek! énekese

Mona

Létrehozva: 2024.09.01.

Fájdalmas időszak az elmúlt néhány hét a Sztárban Sztár leszek! énekese számára. Május közepén életének 102. évében elhunyt Molnár Sanyi imádott nagypapája.

Molnár Sanyi nagy, összetartó családból származik, talán ezért is olyan nehéz most mindnyájuknak. A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje a Borsnak mesélt a családját ért veszteségről, és elárulta, papája adott erőt neki ahhoz, hogy másfél év után visszatérjen a zenei pályára.

Molnár Sanyi
Molnár Sanyi nagypapájától kapta az erőt, hogy újra visszatérjen a színpadra Fotó: Molnár Sanyi

Molnár Sanyi nem tudta még elengedi nagyszülőjét

Ugyan már eltelt pár hónap, de nagyon furcsa, mert még mindig olyan érzésem van, mintha nem ment volna el, és még mindig ott lenne a nappaliban velünk, ahol a mindennapjait töltötte – kezdte lapunknak Sanyi.

Sok emlék fűz hozzá, de van, ami nagyon mély nyomot hagyott bennem.

– Egyik alkalommal, egy nagy, olaszos családi vita után kimentem a teraszra, ő ott üldögélt. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte érdemes-e tovább énekelnem, vagy engedjem el az életemből ezt a vonalat. Mire ő rám nézett, és a maga, 101 éves egyszerűségével csak annyit kérdezett vissza: „Hát szereted, nem?”. Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. De ahogy ezt kimondta, elég is volt nekem ahhoz, tudjam, hogy mit kell tennem. Mi már mindent túlkomplikálunk, ő egy pillanat alatt felnyitotta a szemem – idézte föl emlékét az énekes.

Molnár Sanyi
Az énekes nehéz időszakon megy keresztül Fotó: Facebook

"Mindenkihez volt egy jó szava"

Szeretteink elvesztésére soha nem lehet felkészülni, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a kor miatt előbb utóbb búcsút kell vennünk családtagjainktól.

Nem tudtuk még elengedi. Csupa szív-lélek, egy bohókás 101 éves ember volt. 

Szerettük, sosem sajnáltuk amiatt, hogy az idő eltelt felette, és mint mindenkinél, a korral nyilván nála is látható volt a leépülés. 

– Mindenkihez volt egy jó szava, amin mindnyájan el tudtuk sírni magunkat. A kilencvenes éveiben még bicikizett. Nem volt ágyhoz kötött, szinte az utolsó pillanatig a kis járókeretével egyedül közlekedett otthon. Szépen csendben aludt el, úgy, ahogy szerintem minden ember szeretné itthagyni a földi létet. Nem tudtuk, hogyan fog minket itthagyni, váratlanul, vagy nagyon leépül. Két-három nap volt, amikor már panaszkodott arra, hogy nincs nagyon jól. Hiányzik nagyon, de talán azzal vigasztalhatjuk magunkat a gyász mellett, hogy nagyon szép kort élt meg mondta nagyot sóhajtva az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek