Breaking

Palvin Barbara férjét megcsaláson kapták

S. V.

Létrehozva: 2024.09.14.

Módosítva: 2024.09.15.

Magyarországon is bemutatták Dylan Sprouse új filmjét. Az ünnepélyes díszbemutatón Palvin Barbara és férje is részt vett.

A turai Botaniq kastély parkjában tartották Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse új filmjének, a The Duel magyarországi díszbemutatóját szombat este. Az esemény a filmhez és a sztárokhoz illő hollywoodi hangulatban rendezték, így nem is csoda, hogy a vörös szőnyeg is csak úgy hemzsegett a hírességektől. A film alkotóinak jelentős része tiszteletét tette a Pest megyei településen.

293A7650
Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse Fotók: Szabolcs László

A helyszínválasztás nem meglepő, hiszen a mozi jó része is egy 18. századi birtokon játszódik. A történet szerint Woody (Callan McAuliffe) rajtakapja legjobb barátját, a Dylan Sprouse által alakított Colint, hogy az viszonyt folytat a barátnőjével. A fiatal férfi úgy érzi, a hétköznapi elégtétel számára nem elég, ezért egy klasszikus, úriemberekhez méltó párbajra hívja riválisát.

A hűtlenség nem idegen Palvin Barbara férjétől

A sors fintora, hogy nyár elején röppentek fel a pletykák, miszerint Dylan a Cannes-i Filmfesztivál egyik buliján intim közelségbe került egy influenszerrel – alig egy évvel az Magyarországon tartott esküvő után. Mint emlékezetes, a színészt a lagzi alkalmával igazán befogadta Palvin Barbi családja, a modell apja még pálinkázott is újdonsült vejével

293A7626
Palvin Barbi és Dylan forró csókja Fotók: Szabolcs László

Ráadásul a férfi került már hasonló helyzetbe: 2017-ben megvádolta akkori barátnője, hogy megcsalta. Akkor a színész egy nyilatkozatot tett közzé a közösségi médiában, amit az imdb.com szemlézett:

Ennyit, és csak ennyit mondok: aki ragaszkodik egy morzsányi információn alapuló feltételezéshez, az nem veszi figyelembe a probléma összetett természetét. Az igazságnak mindig két oldala van, és mindkét oldalnak vannak bizonyos motivációi, amelyek – bármennyire is homályosnak tűnnek – magánjellegűek.

Annak a kapcsolatnak ez a botrány véget is vetett, és hivatalosan most sem kommentálta egyik fél sem az esetet. Ám Barbi júniusban csókolózó fotót posztolt férjével Instagram oldalán a The Duel sajtóturnéjának indianapolisi állomásáról, mintegy jelezve, hogy szent a béke, és cáfolva a pletykát, hogy esetleg egy év után válik a férfitól.

293A7730
Palvin Barbi dögös volt a vörös szőnyegen Fotók: Szabolcs László

Sztárok a vörös szőnyegen

A modell és férje a turai kastélyban is kéz a kézben jelentek meg, és a rájuk jellemző játékossággal, nagyokat nevetve állták a vakuk villogását. A sztárpáron kívül jelen volt a film író-rendező párosa, Justin Matthews és Luke Spencer Roberts, valamint a ragyogó szépségű venezuelai színésznő, María Gabriela de Faría, aki a filmben a beszédes nevű Aphrodite nevű karaktert alakítja.

 

Barbi elmondta, nem is lehetne boldogabb:

Még néhány napig Magyarországon maradunk, pihenünk, kirándulunk

Nem kérdés, hogy a pár nem is lehetne boldogabb. Amikor egyéni fotókra került sor, Dylan úriember módjára így tessékelte maga elé élete párját:

Te menj előbb drágám, te szebb vagy!

 

A díszbemutatón jelen volt a hazai sztárok krémje. Példálul a Semmleweis című film női főszereplője, Nagy Katica, valamint többek közt Trokán Nóra, Tombor Zoltán fotós, a Next Top Model Hungary korábbi zsűritagja Gianni és felesége Annoni Zita, és dr. Zimány Linda is kíváncsi volt a filmre. A vetítés végén a közönség hatalmas üdvrivalgással ünnepelte az alkotókat. 

 

A díszbemutatón jelen volt a hazai sztárok krémje. Példálul a Semmleweis című film női főszereplője, Nagy Katica, valamint többek közt Trokán Nóra, Tombor Zoltán fotós, a Next Top Model Hungary korábbi zsűritagja Gianni és felesége Annoni Zita, és dr. Zimány Linda is kíváncsi volt a filmre. A vetítés végén a közönség hatalmas üdvrivalgással ünnepelte az alkotókat. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek