Édesapa

"Nem gondoltam, hogy ekkora teher lesz" – Puskás Petinek már most hiányzik a gyermeke

Zs.

Létrehozva: 2024.09.09.

Módosítva: 2024.09.09.

A fiatal édesapa azt gondolta, hogy gond nélkül lehozzák a Sztárban Sztár All Stars műsort közösen Dallos Bogival, de ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Hiába a rivaldafény, Puskás Petit a szíve a kisbabájához húzza haza.

A Sztárban Sztár All Stars második adásának egyik nagy meglepetése Puskás Peti volt, aki vasárnap este Oláh Ibolya bőrébe bújt. Nem is akárhogyan... Az énekes-színész olyan lehengerlő produkcióval rúgta be az énekes verseny ajtaját, hogy az tokostul szakadt ki a helyéről. Nem is volt kérdés, hogy a tehetségnek a következő fordulókban is helye lesz, aztán mégis történt valami... Peti is a kiesőjelöltek között várta a műsor végén, hogy a nézők döntsenek a sorsa felől. 

8G0A4293 Puskás Peti
A fotón – bármilyen hihetetlen is – Puskás Peti szerepel, Oláh Ibolyának maszkírozva (Fotó: Mediaworks archív)

Az énekes ráadásul nem csak saját maga miatt izgulhatott, mellette ült a felesége, Dallos Bogi, aki szintén versenyzőként vett részt a megmérettetésen. Ők ketten tehát egy nagyon különleges élethelyzetben találták magukat, együtt és egymás ellen versenyeznek a Sztárban Sztár All Stars versenyében. A döntés végül megszületett, Peti maradhatott, Boginak azonban befejeződött a verseny. Hogy a házaspár tagjai szomorúak voltak-e a történtek miatt vagy sem, arról Puskás Peti mesélt a Bors munkatársának az élő adás utáni percekben.

8G0A4390 Puskás Peti
Puskás Peti Oláh Ibolyaként és Dallos Bogi Nicole Kidman szerepében   Fotó: Mediaworks archív

Puskás Peti és Dallos Bogi sokat voltak a babától távol 

Egyszer már voltam Oláh Ibolya pasija. Egy filmben, a „Casting minden” címűben, szóval volt honnan merítkezni kezdte a megszólalását Puskás Peti, majd hozzátette: 

Nyilván csodás lett volna, egy álomszerű forgatókönyv, ha Bogival kéz a kézben besétálhattunk volna a döntőbe… mindenesetre bíztam benne, hogy később fogunk párbajozni. Ha nem is a döntőben, de később a verseny alatt. Hogy kiesett a feleségem, nyilván szomorúvá tesz.

– magyarázta, majd így folytatta:

De azt látom rajta, és azt láttam az elmúlt napokban, hogy azért ez nehéz, hogy mind a ketten próbálunk helyt állni: a színházban, jövő héten bemutató, a Sztárban Sztár All Stars-ban itt vagyunk… Azért az elmúlt héten sokat voltunk a babától távol, és ez mind a kettőnkre nagy terhet rakott. Nem gondoltam, hogy ekkora teher lesz… Amikor elindult ez az egész, akkor tudtuk, hogy össze fog folyni a bemutató és az élő műsor, de gondoltam jó, hát lesz egy kemény hetünk vagy maximum kettő. Aztán túl leszünk rajta.

8G0A4306 Puskás Peti
Puskás Peti Sztárban Sztár szereplése olyan hiteles volt, hogy a zsűrit azonnal levette a lábáról, illetve volt, akire inkább ráült (Fotó: Mediaworks archív)

Bogiért jobban izgultam, mint magamért, komolyan mondom, hogy kevésbé viselt meg, hogy kieső helyen voltam.

Puskás Petitől természetesen azt is megkérdeztük, hogy a Bogi és közte lévő versenyhelyzet mennyire befolyásolta a hétköznapjaikat, illetve hogy otthon rivalizálnak egymással vagy sem. 

Otthon semmilyen rivalizálás nincs köztünk Bogival, sőt! A sok elfoglaltságunk ellenére nagyon jó játékunk volt a feleségemmel, hogy amikor a baba elaludt, utána közösen gyakoroltunk. Eljátszottuk a jeleneteinket aztán gyakoroltuk a produkciónkat. Amikor lefeküdt az Ábel, onnantól kezdve egy egész estést showműsor kezdődött a nappaliban. Egymást biztatva, ötletelve.

– válaszolta az énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek