Kirohanás

Durván kiakadt a Kőgazdag Fiatalok sztárja: „Számomra most ennek itt van vége”

Niki

Létrehozva: 2024.10.21. 16:40

Dulin Metta a műsor rangidős szereplője, ezért igen határozott elképzelései vannak arról, hogy mik is az elvárásai a barátai vagy éppen a férfiak felé. És ha valami nem úgy alakul, ahogy azt a Kőgazdag Fiatalok szőkesége elképzeli, akkor bizony kő kövön nem marad. Metta most épp egy randi kellős közepén akadt ki.

Dulin Metta, a Kőgazdag Fiatalok 2. évadának sztárja egyáltalán nem arról híres, hogy visszafogja magát, sőt gondolkodás nélkül beleáll bárkibe, ha nem egyeznek a nézeteik. Ezt az első héten már a műsor új szereplője, Vanda is megtapasztalhatta, ugyanis szinte már az első pillanatban egymásnak feszültek. Most azonban nem rá, hanem egy pasira akadt ki, aki úgy tűnik, végzetes hibát vétett a randin.

Kőgazdag Fiatalok Metta
A Kőgazdag Fiatalok szereplőjének újabb traumatikus randiban volt része Fotó: Dulin Metta

A Kőgazdag Metta néven is ismert lány egy ideje szingli és bár próbálkozik a randizással, úgy tűnik, egyelőre nem sok sikerrel. A műsor egyik múlt heti adásában egy olyan férfival hozták össze, aki bár jógaoktatónak mondta magát, valójában csak Metta lábaihoz szeretett volna közel férkőzni, pontosabban a lábujjaihoz, amire végül gyűrűt is húzott. A traumatikus élmények itt azonban nem értek véget a számára, ugyanis most egy újabb férfival találkozott, aki szintén nem tudott bevágódni nála. A lány köztudottan nagy állat- és természetvédő, emellett pedig vegetáriánus is, ám a kiszemelt lovag ezt nem igazán vette figyelembe és egy olyan középkori stílusú étterembe vitte szíve hölgyét, ahol az étlapon hús hússal szerepel.

– Én nem eszem húst! – jelentette ki dühösen, amikor egy hatalmas kétszemélyes hústálat tettek az asztalra.

Hús nélkül hogy lehet élni?

– döbbent le az udvarló, ami Mettát csak még inkább felbőszítette.

Tetőtől talpig húsmentes vagyok és eléggé élek

– válaszolta sértődötten.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja nem finomkodott

A szőke szépséget annyira felbosszantotta a helyzet, hogy úgy döntött, ezek után egy percig sem óhajtja tovább elviselni randipartnerét.

Itt hagylak. Számomra most ennek itt van a vége

– közölte, miközben felállt az asztaltól és távozott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek