SZÍNÉSZNŐ

Nagy hírt osztott meg Keresztes Ildikó

H. M.

Létrehozva: 2024.10.22. 07:00

Őszintén vallott a színésznő. Keresztes Ildikó nagy döntésre szánta el magát.

Keresztes Ildikó a jövőről beszélt és megosztott egy fontos információt a karrierjével kapcsolatban.

Keresztes Ildikó betegsége után visszavonult a nyilvánosságtól Fotó: BenceSariPhoto / Keresztes Ildikó

Megszólalt Keresztes Ildikó

Tavaly novemberben agydaganatot diagnosztizáltak a Máté Péter-díjas színésznőnél, ami kihatott a mentális egészségére és a munkáját is félre kellett tennie egy időre. Tallós Rita színésznő és rendezővel beszélgettek a Mokkában, ugyanis Keresztes Ildikó hamarosan visszatér a színházba. A két vehemens színészlegenda korábban már számtalanszor dolgozott együtt, így egyikük sem tart a következő munkától, amiben Keresztes Ildikó mint színész, Tallós Rita mint rendező dolgozik együtt. Ildikó "őrmesternek" hívja Ritát, természetesen a poént a rendező is érti és abszolút nem érez bántó szándékot Ildikó szavai mögött. Másrészt meg sosem árt, ha rend van a színpadon. Ildikó így nyilatkozott a közös munkáról:

"Nem mindenben értünk egyet, de ez nem is baj, mert ezerféle egyéniség van és ezerféle elképzelés."

A színészek egy Republic musicalen dolgoznak, amelyben az egyik leghíresebb magyar rockbanda slágereinek a zenéi lesznek előadva, kicsit átköltve valamiféle más jelentéshez társítva. Ezenkívül Ildikót arról is megkérdezték, hogy hogyan bírja a munkát a kihagyást követően. A színésznő az ajánlott egyéves szünetet 8 hónapra csökkentette, szóval mindenáron azon volt, hogy minél hamarabb visszatérhessen és a munkájának élhessen. A teherbírásáról is őszintén beszélt:

"Az más kérdés, hogy én belülről hogyan érzem magamat, de kintről mindig azt mondják, hogy Úristen, kéne adjál az energiádból másoknak is."

Augusztustól kezdődően már kisebb koncerteket vállalt a színésznő, de az igazi dömping az most fog kezdődni. Nagy reményeket fűz a jövőbeli munkáihoz, és reméli, hogy idővel teljesen vissza tud rázódni a színdarabok és koncertek világába.

Keresztes Ildikó és Tallós Rita beszélgetése a TV2Play oldalán megtekinthető:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek