SZINGLI

Marics Peti a szerelmi életéről vallott: ennek sokan örülnek majd

mkb

Létrehozva: 2024.10.18. 20:30

Szerelmi életéről vallott a tinilányok kedvenc énekese. Marics Peti a Megasztár 2024-es évadának válogatóin több lányra is szemet vetett…

Marics Peti olykor kissé elfogultan dönt a Megasztár 7. évadának válogatóin. Nemcsak a hallására, hanem a látására is hagyatkozik, amikor egy-egy dekoratív fiatal hölgy lép színpadra. De hogy foglalt-e a szíve? Erre válaszolt most.

Marics Peti megasztár
Marics Peti nem mindig csak a fülére hallgat, ha csinos lány lép a Megasztár színpadára (Fotó: TV2)

Marics Peti előzékeny a Megasztárban

A VALMAR duó frontembere a Tényeknek nyilatkozva árult el egy fontos részletet a szívügyeiről. A hírműsor riportere azt kérdezte tőle:

Kibe vagy most szerelmes?

Na várjál, kibe is? Amúgy senkibe sajna… Csibészkedek, hülyéskedek. Szórakoztatom magamat is és a nézőket is. De az élőshow-ba nem fogunk olyat tovább vinni, akiben nem látunk kvalitást – ígérte a fiatal énekes.

@borsonline Marics Peti két lánynak is bókolt a Megasztár első adásában! Csinos versenyző érkezett a Megasztár válogatóra, Marics Peti azonnal lecsapott rá. Egy szőke és egy barna teremtés is felkeltette a figyelmét. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryour #maricspeti#maricsfan#megasztár#énekes#verseny#flört ♬ eredeti hang – Bors - Bors

Peti nemcsak a versenyzőknek, de Rúzsa Magdinak is bókol olykor. Vállmasszázzsal kényezteti, gyakran közel bújik, cukkolja. 

 Magdit nagyon szeretem, emberileg is, és piszkálni is. De ez persze csak vicc. Jó a kémia az egész zsűriben, jól működünk egymással.

– Elő tudjuk venni a szigort és korrektséget is, de a humort is – fogalmazott Peti. Hozzátette, ahogy nő majd a tét, egyre szigorúbbak lesznek, és egyre nehezebb lesz döntéseket hozni a versenyzők sorsáról. Azt már most látja: a mostani mezőny a legerősebb minden korábbi tehetségkutatóéhoz képest.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek