Zaklatás

Meghan Markle: Én vagyok az egyik legtöbbet zaklatott ember a világon

B. V.

Létrehozva: 2024.10.13. 09:30

A hercegné egy jótékonysági eseményen beszélt az online bántalmazásról.

A sussexi hercegné közölte, ő az egyik legtöbbet bántalmazott ember a világon. A 43 éves Meghan Markle egy jótékonysági eseményen beszélt erről, ahol a fiatalok kapcsolatát próbálták jó irányba terelni a technológiával. Az édesanya Lariss May-nek, a  jótékonysági vállat alapítójának mesélt arról, hogy azt érzi, rengeteg támadás éri őt. Túl sok másokhoz képest. 

Meghan Markle 2024
Meghan Markle őszintén beszélt arról, mennyi bántalmazás érte Fotó: CraSH / Northfoto

Az eseményen a hallott történetekre a résztvevő fiatalok emojik felmutatásával reagáltak ezzel jelezve, hogy érintené őket egy ilyen bántalmazás. Majd arról is szó esett, hogy milyen nehéz a digitális világában felnőni. Épp ezért szeretné a #HalfTheStory, ha a bántalmazás helyett a kreativitás és a pozitivizmus helye legyen az internet. 

Meghan részéről nem ez volt az első alkalom, hogy arról beszélt, mennyi online támadás éri őt. Elmondta, még akkor is sok bántó üzenetet kapott, amikor várandós volt Archie-val és Lilibettel. Ez érintette őt a legrosszabban.

Távol tartom magam most már az internettől a saját jólétem érdekében, mert rengeteg közösségi médiás és online bántalmazás ért, amikor Archie-t vagy Lilit vártam, vagy amikor újszülöttek voltak. Próbálsz belegondolni abba, miért ilyen rosszindulatúak és kegyetlenek az emberek. Miért bántanak egy várandós nőt, egy újdonsült édesanyát a legszentebb órákban? Belefulladhatsz. De engem az anyai ösztönök arra késztettek, hogy megvédjem ettől magamat és a gyermekeimet

  - idézi Meghant a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek