Tragédia

Megjött a halottkémi vizsgálatok eredménye: ez okozta a 31 éves Liam Payne halálát

B. V.

Létrehozva: 2024.10.17. 18:45

A fiatal énekes halálhíre sokkolta a világot, rajongói és szerettei válaszokat akarnak.

Mint arról mi is beszámult, tragikus módon, mindössze 31 évesen életét vesztette Liam Payne a világhírű One Direction együttes egykori énekese. A sztár Argentinában, szállodai szobájának harmadik emeleti erkélyről zuhant ki. Egyelőre nem tudni, hogy halálát véletlen baleset vagy szándékosság okozta, de egyre több és több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a tragédia előtti órákban az énekes, hogyan dühöngött, ordított és balhézott valószínűleg drog és alkoholos befolyásoltság alatt, ami miatt a 999-es segélyhívót és kihívták hozzá, mielőtt a halálába zuhant volna. Azóta pedig a az elsődleges halotti vizsgálatok alapján az is kiderült, mi is okozta sajnos a 31 éves halálát. 

Liam PAYNE died.
Kiderült, mi okozta a 31 éves Liam Payne halálát Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Liam Payne az elsődleges autopszia szerint súlyos belső, illetve külső vérzéseibe halt bele, miután teste több traumát is szenvedett vélhetően a 10 méteres zuhanás következtében a Casa Sur Hotelben. A halottkém toxikológiát is végzett rajta, hogy megállapítsák, volt-e a szervezetében drog a tragédia során, ám ennek eredménye még nem ismert. Azt tudni még, hogy a vizsgálat során bekérték a zenész korábbi, orvosi történetét főként annak érdekében, hogy a mentális egészségéről többet megtudjanak. A teljes halottkémi jelentést azonban csak később teszik közzé. 

A rendőrség ezen felül elárulta, hogy Payne szobájából a bizonyítékok összegyűjtése során találtak egy üveg whiskey-t, egy öngyújtót és egy telefon is, ami az énekesé lehetett, továbbá találkoztak fehér porral is a szobában olyan egyéb gyógyszerek mellett, mint klonazepám, amit nyugtató és stresszoldó is egyben. Ujjlenyomatokat vettek és begyűjtötték Payne laptopját és útlevelét is, írja a Mirror.

A 31 éves szupersztárt rengetegen gyászolják. Családja közleményben reagált a tragédiára:

Összetört a szívünk. Liam örökké él majd a szívünkben és úgy emlékezünk rá, mint egy kedves, vicces és bátor lélekre. Legjobb tudásunk szerint fogjuk támogatni majd egymást ezekben a nehéz időkben, ám ehhez időt kérünk és azt, tiszteljék a magánéletünket.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek