Döntés

Szívszorító döntést hozott a One Direction volt zenésze: ez sokakat érint majd

KL

Létrehozva: 2024.10.20. 14:45

Fájó szívvel jutott erre az elhatározásra Zayn Malik.

Mint arról korábban már beszámoltunk, rettenetes tragédia rázta meg a zenei világot: mindössze 31 évesen életét vesztette Liam Payne, a világhírű One Direction együttes egykori énekese.

On the death of former One Direction singer Liam Payne
Rengetegen gyászolják a 31 évesen elhunyt One Direction-énekes Liam Payne-t  Fotó: dpa/picture-alliance

A zenekar egyik korábbi tagja, Zayn Malik – aki még 2015-ben hagyta ott a One Directiont – a minap bejelentette, hogy Liam Payne halála miatt elhalasztja első önálló turnéjának amerikai szakaszát.

– A héten átélt szívszorító veszteség miatt úgy döntöttem, hogy elhalasztom a Stairway To The Sky turné amerikai szakaszát. A dátumok át lesznek ütemezve januárra, és amint a következő napokban elkészül a menetrend, közzéteszem azt. A jegyeitek az új időpontokra is érvényesek maradnak. Szeretlek mindannyiótokat és köszönöm a megértéseteket – olvasható Zayn Malik Instagram-sztorijában.

Az énekes turnéja október 23-án kezdődött volna San Franciscóban, majd november 3-án New Yorkban zárult volna. Malik november 20-tól az Egyesült Királyságba is elviszi a turnét, ahol Londonban, Manchesterben, Edinburgh-ban, Leedsben, Wolverhamptonban és Newcastle-upon-Tyne-ban ad koncerteket. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezeket a koncerteket érinti-e barátja és bandatársa halála – írja a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek