Kritika

Vilmos durva háromszavas megjegyzést tett Meghan Markle-re

KL

Létrehozva: 2024.10.10. 17:30

Ez a hercegné férjét is teljesen kiborította.

Vilmos herceg és Harry herceg között már évek óta dúl a viszály. A két testvér hosszú ideje próbál kibékülni egymással, de valahol mindig elcsúsznak a dolgok.

Vilmos herceg katonai egyenruhájában, míg Harry öltönyben vonult
Vilmos herceg három szóval vérig sértette Harry herceget Fotó: AFP

Vilmos herceg és Harry herceg szakításáról szóló pletykák először akkor kezdtek el keringeni, amikor a fiatalabbik testvér feleségül vette Meghan Markle-t. 2019-ben pedig Harry szinte megerősítette a „szakításukat” egy ITV-dokumentumfilmben, ahol azt mondta, hogy ő és Vilmos „különböző utakon” járnak. Azonban nem ez tette be a kaput a testvérek kapcsolatában, ugyanis egy könyv szerint Vilmos megpróbált testvéri tanácsokat adni Harrynek, de a dolgok nem egészen a tervek szerint alakultak.

A Harry és Meghan életrajzi könyvében, a Szabadság nyomában az áll, hogy Vilmos attól tartott, hogy bátyját „elvakította a szerelem”, amikor Meghant feleségül akarta venni. A társszerzők azt állítják, hogy a sussex-i herceget feldühítette, hogy szerinte bátyja „sznob” módon viszonyult menyasszonyához. Carolyn Durand és Omid Scobie azt állítják, hogy Harry megsértődött Vilmosra, aki azt tanácsolta öccsének, hogy „szánj annyi időt, arra, hogy jobban megismerd ezt a lányt”.

A szerzők szerint Vilmos örült testvére boldogságának, de „csak biztos akart lenni abban, hogy Harry-t nem vakította el a szerelem”. Ám a sussex-i herceg megsértődött és feldühödött az „ez a lány” kifejezésen, és azt „sznobnak és leereszkedőnek” értelmezte.

Mivel Vilmos és Harry évek óta viszályban állnak egymással, a walesi hercegné elhatározta, hogy béketeremtőként lép fel, aki segíthet nekik elásni a csatabárdot. Harry aztán a sógornője ellen fordult memoárjában, a Spare című könyvben. A kötetben és az azt népszerűsítő több interjúban azzal vádolja Katalint, hogy „sztereotipizálja” feleségét, Meghant, mondván, hogy viselkedése gátat képez, és részleteket osztott meg a koszorúslányok ruhái miatt az esküvője idején kirobbant vitáról, amely miatt Meghan sírva fakadt - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek