AktuálisA Bors segít: így főzzünk házilag minőségi pálinkát! <p>Pálinkát szinte bárki tud főzni. Az viszont nem mindegy, hogy miben és miből tesszük ezt, hiszen ez nagyban befolyásolja a végeredményt. Igazi magyar nedűt csak megfelelő odafigyeléssel készítsünk.</p>
AktuálisItt a nagy pálinkabiblia: Így főzzön pálinkát sárgabarackból és szilvából! A házi pálinkafőzés csínját-bínját Gyenesi István pálinkafőző szakmérnök mondta el a Borsnak, aki hétszeres nemzetgyőztes, Magyarország, Kárpát-medence és Európa legjobb párlat díjas nyertese.
AktuálisMegfulladt a cefretartályban a pálinkafőzde egyik munkása <p>A jövő héten kell ismét bíróság elé állnia annak a férfinak, akinek a pálinkafőzdéjében meghalt egy munkavállaló még tavaly novemberben. Első fokon már bűnösnek találták halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan...