Megható sors„Miután megszülettem három és fél óráig tartott, mire újraélesztettek” – Már a 22. születésnapját ünnepli Melody Melodynak 1 százalék esélyt adtak az életben maradásra.
FagyiNem lesz fagyi nyáron? Egyre több cukrászda fordít hátat a fagylaltgyártásnak Egyre kevesebben készítenek helyben fagylaltot.
AktuálisMegvan a győztes: Ferenc pápa kedvence lett az év szaloncukra A veresegyházi Sulyán cukrászda Egy falat mennyország nevű édessége lett az idei év szaloncukra díj győztese. A desszertet az Eucharisztikus Kongresszus hivatalos süteménye inspirálta, melyet Ferenc pápa is megkóstolt.
AktuálisMesés mézeskalács-birodalomban jártunk és kipróbáltuk a tökéletes receptet A legtöbb háztartásban már javában folyik a karácsonyi mézeskalácsok gyártása. Ilyenkor a család apraja-nagyja gyúrja a tésztát, szaggatja a szebbnél szebb formákat, és cukormázzal díszíti az ínycsiklandó édességeket. Mézeskalácsillat...
AktuálisAz igazi Tiffany titka: Rézzel kelti életre az üveget Andrea 2004-ben ismerkedett meg a Tiffany rézfóliás technikával Farkas Andrea, aki azonnal tudta, hogy ez egy nagy egymásra találás. A négygyermekes édesanya először csak hobbiból kezdett el üvegtálakat, szalvétatartókat, mécsestartókat készíteni,...
AktuálisMegkóstoltuk a gasztronómiai Oscart nyert magyar bonbont Elképesztően izgalmas ízvilág és gyönyörűen megkomponált színek jellemzik a Sweetic Csokoládé Manufaktúra pralinéit. Zala Juditék szigethalmi műhelyében jártunk, és egymás után kóstolgattuk a finomabbnál-finomabb bonbonokat. Az ízlelőbimbóink...
AktuálisMelinda kezei közt életre kelnek a fonalak Molnár Melinda nem csak azt bizonyította be, hogy a kézimunka nem egysíkú, hanem azt is, hogy sosem ment ki a divatból.
AktuálisBogi tényleg penge gyertyakészítésben Rendkívül ritka technikával, faragással készít lenyűgöző gyertyákat egy magyar lány. Zaicz Boglárka konyhakéssel dolgozik, és már túlvan a négyezrediken. Művei pikk-pakk elkelnek.