PR Cikkek

Megnyitotta új irodáját a Balla Utazás (X)

Bors

Létrehozva: 2016.06.17.

<p>Családbarát utazásokat, hajós utakat és a sportutaztatásokat kínálnak az utazási tanácsadók.</p>

Immár második irodáját nyitotta meg a Balla Utazás, ezúttal a XIII. kerületben. Itt - ahogy a budai irodában is - a legnagyobb utazásszervezők ajánlataival várják az érdeklődőket a tapasztalt utazási tanácsadók, nagy hangsúlyt helyezve a családbarát utazásokra, hajós utakra és a sportutaztatásokra.

A Balla Utazás 2015-ben, a Margit krt. 12 szám alatt nyitotta meg első irodáját, majd ezt követően idén júniusban második irodáját Budapesten, a Pannónia utca 28-ban. “Ez az új irodanyitás cégünk stratégiai elképzeléseinek szerves részét képezi, hiszen középtávú célunk az, hogy 3-4 irodát működtessünk Budapesten” - jelezte Balla Ákos tulajdonos.

Az ügyfelekre igazítva

“Az új irodába sikerült két, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, a szakmában már jelentős eredményeket felmutató utazási tanácsadókat felvenni, így biztosítani tudjuk a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást.” Az új iroda - csakúgy mint a Margit körúti - hétköznap 9.00-17.00 óráig várja az utazási ajánlatok iránt érdeklődőket.

“Szolgáltatásaink között megtalálhatók belföldi és külföldi nyaraló, üdülő programok, egzotikus utazások, városlátogatások, körutazások, hajóutak egyaránt. Nagy hangsúlyt helyezünk a sportutaztatásra, azon belül is a kiemelten a focimeccsekre szervezett utazásokra” - fogalmazott Balla Ákos.

Családbarát utak

Kifejezetten családbarát utazásokkal is előállt az utazási iroda. A gyermekek szórakozását, és a szülők, nagyszülők pihenését biztosítják a különféle tematikus hotelek által nyújtott szolgáltatások, melyek úgy építik fel a szolgáltatásaikat, hogy a gyermekek számára folyamatos, egész napos programokat biztosítsanak, korosztálytól függetlenül. Ezen szállodákban eltöltött napokat képzett animátorok, gyermekfelügyelők, speciális programok, szolgáltatások teszik színessé, és a gyermekek számára élvezetesé.

Hajózás kedvezménnyel, 5*-os kiszolgálással

Általánosságban elmondható, hogy kortól függően a gyermekek sok esetben kedvezménnyel utazhatnak. Erre az egyik jó példa az, hogy a hajótársaságok akár 18 éves korig is ingyenességet biztosíthatnak egy kabinban történő elhelyezés esetén. Ilyenkor csak a kikötői illetéket kell megfizetni a gyermekek után, és akár két gyermek elhelyezése esetén is igénybe tudják venni a kedvezményt. A hajózásra egyébként jellemző, hogy nem csak nyáron, hanem egész évben elérhető, ráadásul az utazás ideje alatt gyakorlatilag 5*-os kiszolgálásban részesülnek az utasok.

Ha ajánlataink felkeltették érdeklődését, keressen Bennünket a +36 70 6825974 számon, illetve írjon nekünk az [email protected] email címre! Ha telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérjük hagyjon üzenetet rövid időn belül visszahívjuk! Ajánlatainkat a ballautazas.hu weboldalon is megtalálja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek