PR Cikkek

4 ok, amiért még biztosan érdemes mozognod! (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2020.01.22.

Jelen cikkünk a hölgyeket talán jobban motiválja a rendszeres testmozgásra, de tény, hogy a sportolásnak számos jótékony hatása van a szépségünkre.

1. A bőr felélénkül

Mivel sportolás során a vérkeringés felélénkül, így több oxigén jut a bőrbe is. Az oxigénnel dús vérnek pedig egész szervezetünk örül, a bőrünk is. Ettől lesz edzés után a bőr egészséges kinézetű, vitalitással teli.

2. A test megszabadul a méreganyagoktól

A fokozott verejtékezés felér egy tisztítókúrával, az izzadsággal ugyanis sok-sok méreganyag távozik. A bőrfelszín simábbá, egyenletesebbé válik, a problémás bőrűek hosszú távon kevesebb pattanásra, tisztább bőrképre számíthatnak.

3. Természetes anti-aging

A titok pedig az, hogy a rendszeres sport közvetett módon (a kortizol hormon egyensúlyban tartásával) növeli a szervezet kollagéntermelését, aminek hatására a bőr tovább marad feszes és ráncmentes.

4. Egészséges, fénylő haj

Mivel a mozgás komoly hatással van a stresszhormonok egyensúlyban tartására is, így nyugodtan számíthatunk arra, hogy kevésbé fog hullani a hajunk, már ha a hajhullást idegi feszültség okozza.  Az oxigéndús vér pedig a hajhagymákhoz is eljut, ennek eredményeként serkenti a hajnövekedést, erősíti a hajszálakat.

Bemelegítésre, izommerevségre pedig használd a KOVITOX krémet*! 

KOVITOX®krém* nem hiányozhat sem az amatőr, sem a professzionális sportolók mellől. Ajánlott a merev ízületek és izmok bemozgatására, gyógytorna és bármilyen sport tevékenység előtti bemelegítésre, terhelés okozta izomláz, izomgörcs oldására, akár a meccsek között is, a gyors regenerálódás elősegítésére.

*Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek