PR Cikkek

Tudományos gyógynövények cukorprobléma esetén (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2020.01.24.

A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Korunk egyik legjelentősebb népegészségügyi problémájává vált és napjainkban világszerte csaknem 280 millió embert érint. A betegség kialakulásához sok tényező vezethet, egyrészt a mai korra jellemző mozgásszegény életmód, másrészt a helytelen, rostszegény táplálkozás, túlfinomított ételek fogyasztása, krónikus alultápláltság, az elhízás, a stressz, vagy a túlzott gyógyszerfogyasztás. 

Az időben fel nem fedezett cukorbetegség következtében súlyos és visszafordíthatatlan károsodások sora alakulhat ki a szervezetben, amelyek hosszú távon, rendkívüli módon rontják az életminőséget. Ha azonban a diabéteszben szenvedő beteg hosszútávon képes –megfelelő diétával, testmozgással és megfelelő készítmények alkalmazásával- vércukorszintjét normális szinten tartani, úgy a szervi károsodások bekövetkezésének esélye 50%-kal, vagy még nagyobb arányban csökkenthető. 

Az Ayurveda gyógyászati rendszere szerint sokféle gyógynövény segíthet – főként ezek szinergikus hatása - abban, hogy a vércukorszintet kontrollálják és azáltal, hogy fokozzák az inzulin kiválasztását.

A Diabet Guard ősi receptúrák alapján válogatott gyógynövényeket tartalmaz, amelyek biztosíthatják a szénhidrát/cukor anyagcsere egyensúlyának fenntartását. Az összetevők diabétesz elleni hatékonyságát az Indian Material Medicine (Indiai Gyógyszerkönyv) is kiemeli. Ezek a gyógynövények azonban nem csak a vércukor szintet szabályozzák, hanem szinergikus hatásuk miatt csökkentik a szövődményeket, s általános közérzet javító hatást is elérnek.

A legfőbb összetevője a Gymnema Sylvestre gyógynövény, amely csökkenti a vércukorszintet, segítségével leküzdhető a cukor utáni vágy. Valamint jó hatással van az elhízásra és magas koleszterinszintre is. A Pterocarpus Marsuptium támogatja a szénhidrát és cukor anyagcsere egyensúlyának fenntartását. A kurkuma kontrollálja a vércukorszintet, támogatja az inzulin kiválasztását, ezen kívül gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. A keserű dinnye csökkenti a szervezetben a testzsír és triglicerid szintet, javítja a glükóz felhasználását. Az amla Indiában őshonos gyümölcs, az egyik leggazdagabb természetes C-vitaminforrás. Az amla gyümölcsnek fontos szerepe van az egészség megőrzésében, mivel kiváló antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Növeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert.  

A cukorbetegeknek javasolt étrendi szabályok, és a rendszeres testmozgás követése mellett nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a diabétesszel élő betegek is normális, aktív életvitelt folytassanak.

A Diabet Guard klinikailag tesztelt, biztonságos és mellékhatásoktól mentes. 

A termék napi adagja kétszer 6 gramm (1 teáskanál) granulátum 10 perccel a reggeli és az esti főétkezés előtt, egy pohár vízzel (nem vízoldékony) bevéve, vagy az orvosa javaslata szerint.

A készítmény gyártója a világ vezető ayurvedikus gyógykészítményeket előállító vállalata, a Baidyanath (nemzetközi exportcége: Goodcare Pharma). A Baidyanath cég az Ayurveda – a világ legősibb, de ma is széles körben alkalmazott és elismert gyógyászati rendszerének ősi receptjeit, leírásait, valamint gyógynövényeket és ásványokat alkalmaz az évezredes tapasztalatok és a legújabb technológiák ötvözeteként. 

A Baidyanath, a Garuda Ayurveda termékek gyártója, többszörösen díjazott, mint a legjobb minőségű gyógytermékeket előállító ayurvedikus gyártó cég. 

További információ a Diabet Guard termékünkről: 

https://garuda.hu/index.php?route=product/product&product_id=84

Keresse további tudományosan összeállított, egészségmegőrző ayurvedikus megoldásainkat a www.garuda.hu oldalunkon, vagy nagyobb gyógynövényszaküzletekben, patikákban!

Cukorproblémákra ajánljuk még a Diabet Guardot is tartalmazó Vércukor stop csomagunkat:

https://garuda.hu/index.php?route=product/product&path=115&product_id=185

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek