Sport

Nem hiszed el, mennyit keres a Fradi-focista Varsóban

Bors

Létrehozva: 2021.09.03.

Három hét után nagyobb fizetésért hagyta el a Ferencváros focicsapatát Ihor Haratin. Az ukrán középpályás eddigi fizetésére bőven rákínált a lengyel Legia.

Forrás: Facebook/Legia

Három bajnoki cím és két főtáblás szereplés után igazolt a lengyel Legiához Ihor Haratin. A válogatott középpályás Varsóból üzent a drukkereknek.
- Két és fél rendkívül sikeres és csodálatos évet töltöttem Budapestem, de pályafutásom e fejezete most véget ért.

Hálás vagyok a Ferencvárosnak, úgy érzem, hogy együtt fejlődtünk az elmúlt években. Nagy megtiszteltetés volt a legnagyobb magyar klub sikereinek részese lenni

– üzent a labdarúgó a közösségi  oldalán.

Az ukrán játékos szerződése télen járt volna le, ekkor ingyen távozhtatott volna. A Fradi az utolsó pillanatban még pénzt is kapott érte, 1 millió eurót.
A lengyelek emellett megdobták Haratin fizetését. A Bors információja szerint a középpályás bónuszokkal eddig havi 20 ezer euró körül keresett, a lengyelek ezt emelték most jelentősen 30 ezer euróra.

Korábban Hajnal Tamás sportigazgató arról beszélt, a Fradi nem akarta feltétlenül eladni Haratint, de úgy tűnik, hosszabbítani sem tudott vele. Hajnal leszögezte, nem a Fradi ajánlotta eladásra az ukrán középpályást, a lengyel csapat hétfőn jelentkezett be érte, és csak rajta, illetve az orvosi vizsgálaton múlott, hogy a Legiához igazol-e.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek