Liverpool

Szoboszlai már most a legjobb, váratlan helyen tűnt fel a Liverpool legendája

SK

Létrehozva: 2024.09.19.

Nem kizárt, hogy a közeljövőben a Felvidéken focizik a Liverpool öregfiúk-focicsapata. Szoboszlai Dominik szerepéről is beszélt a Dunaszerdahely új sportigazgatója, Martin Skrtel.

Nagy névvel erősített a felvidéki Dunaszerdahely focicsapata. A gárda a Liverpool korábbi kiváló védőjet "igazolta le" sportigazgatónak. Martin Skrtel 2008 és 2016 között szerepelt az angol klubban, mellyel utolsó szezonjában Európa-liga-döntőig jutott. A 2011-2012-es szezonban a gárda legjobb játékosának választották. A szlovák válogatottban 104 alkalommal szereplő klasszis védő 2021-ben fejezte be a profi focit, klubvezetőként ez az első komolyabb megbízatása. Dunaszerdahelyre érkezve természetesen szeretett klubjáról, a Liverpoolról és Szoboszlai Dominik szerepéről is beszélt.

szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik teljesítményét Martin Skrtel is elismeri Fotó: Andrew Powell

A korábbi liverpooli legenda Skrtel szerint a 2023-ban igazolt Szoboszlai Dominik nagy lépést tett Lipcséből a Liverpoolba, de helytállt, s megoldotta a feladatát.

Kellemesen meglepődtem azon, hogy tavaly milyen gyorsan tudott alkalmazkodni a klubban, a bajnokságban. Más Németországban játszani, más Angliában. Nagyon gyorsan felvette a versenyt, rögtön az elejétől a klub kulcsjátékosa lett. Állandóan tartja a formáját, már most bizonyítja, hogy a csapat egyik legfontosabb játékosa

- idézi a Nemzeti Sport Skrtelt, aki szerint nagyon jó helyen van Szoboszlai Dominik a Liverpoolban.

Szlovák legendát (jobbra) szerzett a Dunaszerdahely Fotó: dac1904

Szoboszlai Dominik legendás elődei érkezhetnek

Skrtel kitért arra, nem kizárt, hogy a jövőben pályára lép Dunaszerdahelyen a liverpooli "öregfúk-együttes", a Liverpooli Legendák. Ezért ő is sokat tehet, mivel ő maga is tagja az együttesnek.

Martin Skrtel liverpooli évei:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek