Liverpool

Sokan sírni fognak, Szoboszlai Dominik csapata óriási üzletre készül

SK

Létrehozva: 2024.09.26.

Hatalmas pénzért tervez labdarúgót igazolni a Liverpool. Ez azt jelenti, hogy Szoboszlai Dominik csapattársa, Mohamed Szalah biztosan nem marad a klubnál.

Hiába reménykedtek benne, úgy tűnik, biztosan nem marad a Liverpool csapatánál Mohamed Szalah. A gárda egyiptomi csatára 2017 óta erősíti a Vörösöket, a klub legújabb sikerkorszakának, BL-győzelmének és bajnoki címének főszereplője volt. A támadó ezidáig 355 tétmeccsen 214 gólt lőtt, magasan a Pool legfontosabb játékosa. Egy baj van csak, a szerződése jövő nyáron lejár, s biztosan nem hosszabbít. Szoboszlai Dominik 32 éves csapattársa minden bizonnyal a szaúdi ligába igazol.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik tavaly nyár óta szerepel egy klubban az egyiptomival / Fotó: Anadolu via AFP

Szoboszlai Dominik és Mohamed Szalah idén még egy klubban harcol a sikerekért, de a Liverpool már most szervezi, ki lehet a csatár méltó utódja. A legújabb hírek szerint bombaigazolásra készül az angol klub.

Szoboszlai Dominik BL-győztes csapattársat kaphat

Ha hinni lehet a sajtóhíreknek, akkor a Pool a Real Madrid kétszeres BL-győztes csatárát, a brazil Rodrygót nézte ki magának. Megszerzése nem lesz olcsó mulatság, de az angol csapatnak erre állítólag 100 millió eurónyi fontja van (39 milliárd forint). Rodrygo döntését elősegíthetné, hogy a csatár a Real Madridnál Vinícius Junior és Kylian Mbappé árnyékában van jelenleg, a Liverpoolnál pedig valószínűleg az elsőszámú sztár lehetne. Rodrygo a spanyol csapatban 225 tétmeccsen 110 gólban működött közre (gól és gólpassz), a számok alapján tökéletes választás lenne Szalah helyére. Az más kérdés, hogy a Liverpool szurkolói meg fogják siratni távozó egyiptomi kedvencüket. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek