Sérülés

Marco Rossi is figyelheti a híreket, súlyos sérüléstől tartanak az ellenfélnél

SK

Létrehozva: 2024.10.24. 18:15

Módosítva: 2024.10.24. 18:17

A Leipzig-Liverpool meccs egyik nagy vesztese lehet a hazaiak középpályása. Xavi Simons sérülése érzékenyen érintené a hollandokat, akik Marco Rossi csapata ellen készülnek.

Orvosi segítséggel, bicegve hagyta el a pályát a Leipzig-Liverpool BL-meccsen Xavi Simons. A Lipcse középpályását a második félidőben kellett lecserélni, egyelőre nincs hír pontos diagnózisról. Hiánya érzékeny veszteség lehetne nem csak a német klubnak, hanem a holland válogatottnak. A narancsmezes gárda novemberben éppen Marco Rossi csapata, a magyarok ellen játszik sorsdöntő meccset a Nemzetek Ligájában.

Xavi a földön, itt már sejteni lehetett, valami nincs rendben Fotó: x

Egyelőre nincs hír az állapotáról, még Marco Rose lipcsei vezetőedző sem tudta megnyugtatni az érdeklődőket.

Xavi egy rúgást kapott, mindenki láthatta, hogy mekkora fájdalmai vannak. Várjuk meg, mit mondanak az orvosok, addig bízunk benne, hogy nincs komoly baj.

Nem sokkal később kiderült, a középpályásnak több hetet ki kell hagynia, így szinte biztosan kihagyja a magyarok elleni meccset.

A magyar válogatott november lép pályára Hollandiában, Xavi az idei évben lett az oranje karmestere a középpályán és a támadósorban. A Nemzetek Ligája-meccs arról dönt, hogy ki szerzi meg a második helyet, s harcolhat a playoffért. A harmadik a kiesés ellen kell, hogy játsszon. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek