csillagok

Ez a csillagjegy óriási csábításnak van kitéve, sok múlik a döntésén

Címkék
horoszkóp

Astronet

Létrehozva: 2023.05.11.

Féltékenység gyötri a Vízöntőt, a Nyilasnak ki kell állnia magáért.

KOS
Most csütörtökön véletlenül se kalandozzon el a figyelmed! Azonnali döntéshelyzet várhat rád, rengeteget számít, hogy mennyire vagy képben és milyen átgondolt, gyors elhatározásra jutsz! Ha eljön a pillanat, zárd ki a külvilágot és úgy dönts. 

horoszkóp, divat, csillagjegy, stílus, Shutterstock
Fotó: Shutterstock

BIKA
Annyi mindent másképp csinálnál, de.... de nem teheted. Ezt dobta az élet, a legjobb, ha igyekszel a jó dolgokra fókuszálni és reális célokat kitűzni magad elé. Nézz körül, mi mindened van, amiért hálát adhatsz, amiért érdemes küzdeni, elfogadni az adott helyzetet! Néha ez is segíthet átlendülni a nehézségeken!

 

IKREK
Jól mennek a dolgaid. Túl jól. Csoda, hogy ez másnak is feltűnik? Ám az illető nem feltétlenül örül veled, sokkal inkább megpróbál akadályt gördíteni eléd. Túl sok mindent tettél azért, hogy ott lehess, ahol vagy, no meg, ahova készülsz. Ne vedd félvállról a dolgot, küzdj a célodért!

 

RÁK
Pechesnek tűnik a mai nap, pedig úgy tartja a mondás: minden jó, ha a vége jó! Márpedig ez a csütörtök este kifejezetten jól alakulhat! Tegyél érte és tervezz-szervezz egy remek estét magadnak!

 

OROSZLÁN
Túlságosan is vékony az a határvonal, amit ha átlépsz, akkor nincs visszaút! Márpedig most egy olyan csábítás közepén találod magad, aminek nagyon nehéz ellenállni. Márpedig nagy árat fizethetsz, ha hűtlen leszel! Tényleg semmit nem jelent a párod?!

 

SZŰZ
Csapdába estél. Legalábbis úgy gondolod. Pedig könnyen lehet, hogy mindössze bepánikoltál a váratlan és elsőre leküzdhetetlennek tűnő feladattól. Lazíts kicsit és gondold végig alaposan az egészet. Rá fogsz jönni, nem csak megoldás létezik, de minden adott is ahhoz, hogy leküzd a korábban lehetetlennek vélt akadályt.


MÉRLEG
Lehet, nem kellett volna mindent készpénznek venned attól, aki ma egy másik arcát mutatja meg neked. Egy olyat, amit nem is feltételeztél! Kezeld helyén a dolgokat, a csalódás legyen olyan tapasztalat, ami segít, hogy legközelebb egy kicsit távolságtartóbb legyél az amúgy szimpatikusnak tűnő, de általad valójában annyira nem ismert személyekkel szemben.

 

SKORPIÓ
Akár unalmasnak is tűnhet a mai nap, de a világért se akard feldobni valami megoldásra váró kihívással a puszta izgalom kedvéért. Hidd el, kellenek a szürke hétköznapok is, hogy erőt gyűjthess a valódi kihívásokhoz és értékeld a valóban különleges napokat!

 

NYILAS
Ki kell állnod magadért, még akkor is ha, éppen nincs hozzá kedved! A tisztázatlan dolgok ugyanis félreértésekre adhatnak okot, melyeket később még nehezebb lesz tisztába tenni. Igenis most vegyél erőt magadon!

 

BAK
Már csak ez hiányzott: sikeresen bogarat ültettek a füledbe, emiatt pedig az eddig idillinek tűnő világodon repedés éktelenkedik. Elbizonytalanítanak a pletykák, és meglepő módon azt mérlegeled, mennyire szavahihető az, akitől hallottad a szóbeszédet, ahelyett, hogy a tényekre koncentrálnál! Ne hagyd magad megvezetni és ne hagyd magad becsapni sem!

 

VÍZÖNTŐ
Körülötted ólálkodni a zöld szemű szörnyeteg: a féltékenység csak a megfelelő pillanatra vár, hogy a hatalmába kerítsen. Van értelmd teret adni neki? Van értelme helyet adni neki? Vajon mi segíthet az igazság feltárásában: az, ha te uralod a féltékenységedet, vagy ha az ural téged?


HALAK
Ne keresd a bajt, az úgy is megtalál! Legyen ma ez a jelmondatod! Valamiért szinte tapintható a feszültség a levegőben, ne engedd, hogy a stressz bekússzon a bőröd alá! Fókuszálj a valódi feladatra, az segít abban, hogy ne kalandozz el és nyugtával dicsérhesd a napot.
 

(Forrás: Astronet)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek