Ezo

Íme a lista: kiderült, kik a legokosabb és a legkevésbé okos csillagjegyek

Létrehozva: 2024.07.21.

Az univerzum nem hazudik! Intelligenciájuk alapján rangsoroltuk a csillagjegyeket.

Minden ember jellemét, karakterét sok összetevő alkotja, formálja: családunk, barátaink, iskoláink, a környezet, amiben felnőttünk, fejlődtünk – és bizony a horoszkópunk is. Csillagjegyünk olyan alapvető tulajdonságokat határoz meg bennünk, amelyre aztán a többi hatás épülhet. Most összeszedtük, ez alapján kik a legintelligensebbek. Persze ha valaki a lista alján foglal helyet, az se csüggedjen. Van, aki nem az intelligenciájával, hanem épp az érzelmei az együttérzése által lesz különleges, vagy épp a tenni akarása teszi azzá.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
Csillagjegyed elárulja, mennyire vagy intelligens Fotó: rawpixel.com

Ezek a legokosabb csillagjegyek

Vízöntő

A Vízöntő megérdemelten foglal helyet listánk élén, mint a legintelligensebb csillagjegy: nem csak a lexikális tudása nagy, de képes olyan összefüggéseket is meglátni, amit mások nem.

Szűz

Aligha meglepő, hogy a tökéletességre törekvő, elemző, analitikus Szűz is a élbolyt erősíti. Különösen jó érzékkel vesz észre minden apró részletet, minden kósza adatot!

Skorpió

A szenvedélyes és intenzív Skorpió pillanatok alatt átlát az embereken, érti a körülötte lévő világot. Kiváltképp akkor van elemében, ha egy rejtély vár megoldásra.

Ikrek

Az Ikrek nem csak bármilyen közösségben megtalálják a hangot az emberekkel, de horoszkópjuknak köszönhetően meglepően gyorsan vág az agyuk, ha komplex információkat kell befogadniuk.

Bak

A gyakorlatias és eltökélt Bak akkor tündököl igazán, amikor valami bajt kell elhárítani, valamilyen problémás helyzetet kell megoldani. Ekkor jönnek elő igazán a képességei.

Kos

Tény, hogy a Kos is tényező, ha az intelligencia kerül szóba, kiváltképp, ha nem a lexikális vagy akadémikus tudás a mérce, sokkal inkább a praktikus, mindennapi dolgok vannak terítéken.

Mérleg

Aligha meglepő, de a Mérlegnek különösen kiegyensúlyozott képe van a világról. Ráadásul mivel mindig egyensúlyra törekednek, a hétköznapokban is jellemzőbb rájuk, hogy átgondolt döntéseket hozzanak, mintsem meggondolatlant, elhamarkodottat.

Bika

Az intelligencia többrétű: a Bikák például kimagasló érzelmi intelligenciával bírnak. Nem csak magukat ismerik ki könnyedén, de érzelmeik alapján másokat is.

Nyilas

A kalandkereső, olthatatlan tudásvágyú Nyilas kész megismerni az egész világot – vagy még többet! Ugyan külső szemlélő számára talán túlságosan csapongó és szabadszellemű, de ez ne tévesszen meg senkit!

Oroszlán

Született vezető, akinek nem az az első, hogy tud-e valamit, vagy sem, hanem az, hogy mások úgy véljék: ő mindent tud, mindent ért.

Rák

Nem mintha a Rák ne lenne intelligens, egyszerűen csak olyannyira érzelmes, hogy az érzései sajnos sokszor tévútra vezetik, így gyakrabban hoz rossz döntéseket, mint jókat.

Halak

Külső szemlélő számára a Halak talán nem "a legélesebb kés a fiókban", ez azonban nem azért van, mert ne lenne intelligens. A baj csak az, hogy túl nagy képzelettel van megáldva, és mindig a saját maga építette álomvilágban él.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek