Ezo

Hétvégi horoszkóp: két csillagjegyre veszély leselkedik

Létrehozva: 2024.07.06.

Vajon kinek mit hoz a hétvége? Horoszkópod elárulja, mire számíts július 6-án és 7-én.

Itt a hétvége, ami rendszerint a pihenés időszaka mindenki számára – már ha az univerzum is úgy akarja. Sajnos azonban egyes csillagjegyeknek nem árt résen lenniük, nehogy valami megbolygassa az egyensúlyt. Az Astronet segítségével felfedjük a hétvégi horoszkópot!

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, illusztráció, Shutterstock
Hétvégi horoszkóp: nem mindenkinek lesz felhőtlen a következő két nap, de kis odafigyeléssel megúszhatod a gubancokat  Fotó: Shutterstock

Hétvégi horoszkóp: július 6-7

Kos

A Rák újhold most egyrészt a vizes programoknak kedvez, másrészt valamilyen családi, közös tevékenységnek – ugyanakkor ha otthonod csinosítgatása mellett döntesz a hétvégén, azzal sem lősz mellé. Ha ügyesen szervezed a dolgokat, akár mindhárom is beleférhet.

Bika

A vizes jegyekben járó bolygókra vizes hétvége vár július 6-án és 7-én. Az persze más kérdés, ez konkrétan a te esetedben mit jelent: izzadást vagy könnyeket. Ne feledd, nem baj, ha meghatódsz, ha elpityeregsz, mutasd ki bátran az érzelmeidet! Senki sem fog megszólni érte!

Ikrek

Noha az újhold számodra új pénzforrást ígér, vigyázz, nehogy csak a pénzről szóljon az egész hétvége. Noha a Plútó óvatosságra int, így nem árt figyelni, vasárnap az Oroszlánba lépő Hold kalandra csábít. Ne habozz!

Rák

Épp a te jegyedben van az újhold, ami új lehetőségekkel kecsegtet, mindemellett a hétvége mindkét napjára jut egy szuper fényszög, így itt az ideje, hogy azzal foglalkozz, ami feltölt, ami lelkesít, és hagyd, hogy ez segítsen a megújulásban!

Oroszlán

Vigyázz, a vasárnapi Hold-Plútó szembenállás alaposan felkavarhatja az állóvizet körülötted! Kellemetlen nézeteltérést, sértődést tartogat számodra. Ráadásul nem ez lenne a héten az első ilyen eset. Az előzőből levontad a tanulságot? Most kiderül!

Szűz

Most kell elővenned a legdiplomatikusabb énedet, ugyanis többen is irányítani akarnak, és bele akarnak szólni, hogyan is töltsd a hétvégédet. Légy ügyes és ne hagyd magad!

Mérleg

Volt egy nagyszerű újhold, a hétvégén pedig két szuper fényszög vár: mindez a munkádra, a karrieredre van extra hatással. Sodródj az árral, használd ki a lehetőségeket!

Skorpió

Július 6-án és 7-én melléd szegődik a szerencse, így nem lehet okod panaszra. Az univerzum gyakorlatilag minden elemével neked kedvez. Az persze már rajtad áll, hogy mennyire tudsz élni a lehetőségekkel.

Nyilas

Egy lassú szombat és egy pörgős vasárnap vár rád. A közlekedés során azonban nem árt odafigyelned, figyelmeztet a Hold-Plútó szembenállás!

Bak

Igazi szerelmes, érzelmes, már-már szentimentális hétvége vár rád. Át is engedhetnéd a kezdeményezést a partnerednek, legyen szó akár randevúról, akár nyaralásról.

Vízöntő

Vigyázz! A vasárnapi Hold-Plútó szembenállás kíméletlen szócsatát hozhat, felborítva a hétvége békéjét. Ha elszabadulnak az indulatok, olyat mondhatsz, ami visszafordíthatatlan folyamatokat indít el, így nem árt résen lenned!

Halak 

A szombat hajnali újhold után még két szuper fényszög is támogat. Kell ennél több? Szerencsésnek érezheted magad, csak a megérzéseidre kell hallgatnod!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek